Preşedintele PSD Prahova: Patronul România TV candidează în colegiul 4 pentru un post de deputat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Cosma. Foto Adevărul
Mircea Cosma. Foto Adevărul

Omul de afaceri ploieştean Sebastian Ghiţă, patronul televiziunii de ştiri România TV, va candida la alegerile parlamentare de anul acesta într-un colegiu de deputat din Prahova, a declarat preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma.

Potrivit preşedintelui PSD Prahova, Mircea Cosma, omul de afaceri Sebastian Ghiţă va candida pentru un mandat de deputat în colegiul uninominal 4 din Prahova, colegiu care include Valea Slănicului.

În cursul zilei de astăzi, Sebastian Ghiţă a infirmat pentru hotnews.ro informaţia potrivit căreia ar candida, spunând că "nu există această opţiune".

În prezent, acest colegiu este reprezentat în Camera Deputaţilor de Marian Săniuţă, fost ministru de Interne în guvernul condus de Adrian Năstase, în prezent vicepreşedinte al Partidului Forţa Civică, scrie Mediafax.

Liderul PSD Prahova a precizat că Sebastian Ghiţă este membru PSD din anul 2003.

Întrebat dacă partidul i-a propus lui Ghiţă să candideze sau el şi-a exprimat această dorinţă, preşedintele PSD Prahova a răspuns: "Propunerea privind candidatura domnului Ghiţă a venit din partea organizaţiei de tineret a PSD Prahova".

Mircea Cosma a mai spus că forul de conducere al PSD Prahova a validat încă de acum o săptămână candiddatura lui Sebastian Ghiţă pe colegiul 4, în condiţiile în care acest colegiu a fost câştigat de PSD în 2008, însă titularul Marian Săniuţă a plecat între timp din partid.

Preşedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, marţi seara, la Naşul TV, că patronul România TV, Sebastian Ghiţă, va candida la alegerile parlamentare din 9 decembrie pe listele USL Prahova.

Aceeaşi afirmaţie a fost făcută şi de preşedintele interimar al PDL Bucureşti, Adriean Videanu.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite