Preşedintele executiv al PSD, despre jignirile aduse de Şerban Nicolae în plen: „Ce să-i facem, să-l certăm? Fiecare e liber să facă ce vrea cu viaţa sa“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicolae Bădălău
Nicolae Bădălău

Preşedintele executiv al PSD, Niculae Bădălău, a declarat, joi, că incidentul de miercuri de la Camera Deputaţilor ”nu face cinste parlamentarilor USR”, pe care i-a acuzat de agresivitate, spunând că nu cunoaşte afirmaţiile senatorului PSD Şerban Nicolae, dar că deputaţii PSD s-au comportat corect.

"Mi-e greu să judec un coleg, dar cred că ce s-a întâmplat la Camera Deputaţilor nu face cinste parlamentarilor USR în modul cum s-au comportat. Totuşi, un parlamentar trebuie să aibă decenţă, că e trimis în Parlament pentru a respecta procedurile democratice parlamentare... Dl Şerban Nicolae ar fi trebuit să nu îi dea replica asta. Până la urmă, fiecare e liber să facă ce vrea cu viaţa sa şi cum vrea. (...) Eu nici măcar nu ştiu replica. Ştiu că a fost o replică nepotrivită", a declarat Bădălău, joi, la Parlament.

În opinia sa, grupul USR "chiar a avut o problema". "Să vii cu portavoce, să blochezi lucrările Parlamentului... Sunt proceduri parlamentare pe care noi le putem adopta sau să le facem procedural în Parlament: să depunem amendamente, să le susţinem, dar (...) e totuşi o modalitate care nu face cinste nimănui. (...) Au avut şi o agresivitate. Dacă vă uitaţi în stradă, atunci Parlamentul e un for în care să se dezbată probleme şi să încerce să rezolve chiar şi tensiuni. A le transfera în stradă cu violenţă... Observăm că se construieşte o extremă dreapta, ceea ce România nu a avut niciodată. Şi are toate ingredientele unei extreme", a susţinut Bădălău.

El a adăugat că "parlamentarii PSD şi-au făcut datoria şi au votat sau nu amendamentele supuse la vot".

Întrebat ce va face grupul PSD în cazul lui Şerban Nicolae, Bădălău a spus: "Ce să-i facem? Să-l certăm pe dl Şerban Nicolae?".

Deputata USR Cosette Chichirău a transmis live, pe Facebook, scandalul din plen, iar la un moment dat s-a îndreptat către Şerban Nicolae (PSD), pe care l-a numit penal, aducându-i aminte că l-a aşteptat pe senatorul PSD Cătălin Voicu la poarta puşcăriei şi l-a condus pe aceasta acasă. Chichirău i-a spus lui Şerban Nicolae că există acea poză de când era şoferul lui Voicu. 

Iată întreg dialogul:

Cosette Chichirău : Hoţii sunt în fruntea Parlamentului.

Şerban Nicolae: Asta nu are nicio meserie. E o asistată social.

Cosette Chichirău: Penalii ne conduc.

Şerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut aşa nesimţită.

Cosette Chichirău: Da, serios?

Şerban Nicolae: Da, absolut.

Cosette Chichirău: Mai spuneţi!

Şerban Nicolae: Leafa mărită de Guvernul PSD e bună? Luaţi indemnizaţia.

Cosette Chichirău: Luaţi-o înapoi!

Şerban Nicolae: Nu vă e ruşine să încasaţi bani nemunciţi? Nu vă e ruţine să fiţi asistată social?

Cosette Chichirău: Cele 700 de amendamente ( la legea Justiţiei -  n.r) nu sunt muncă?

Şerban Nicolae: Care 700? L-aţi semnat pe vreunul? L-aţi susţinut pe vreunul? Nu mai minţiţi!Nu vă hliziţi fasolea inutilă la mine. Mai bine spălaţi-vă pe dinţi! Aveţi mâncarea între dinţi. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău, către internauţi : Domnul Şerban Nicolae spune că am mâncare între dinţi. Nu cred. Eu mă spăl pe dinţi, e ok. Mă insultă, dar nu e o problemă. Domnul Şerban Nicolae insultă tot poporul român şi fură împreună cu grupul infracţional oragnizat.

Şerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă, nu fiţi nesimţită. De ce nu faceţi o plângere penală? Căutaţi un coleg alfabetizat şi scrieţi o plângere penală la adresa mea. Vă rog frumos nu mai râdeţi pentru că e o imagine dezolantă. Căutaţi un coleg care a terminat clasa a II-a, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea.

Cosette Chichirău: Dvs aţi fost şofer ( aluzie la faptul că Şerban Nicolae l-a aşteptat pe fostul senator PSD Cătălin Voicu la poarta puşcăriei şi l-a condus acasă  - n.r).

Şerban Nicolae: N-am fost niciodată şofer.

Cosette Chichirău: Sunteţi şofer la grupul infracţional organizat.

Şerban Nicolae: Dvs sunteţi atât de proastă...Este incredibil ce spuneţi. Demonstraţi-mi că am fost şofer. Ia căutaţi!

Cosette Chichirău: Avem poze.

Şerban Nicolae: Poze?CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs faceţi sex anal, acum ce să facem?

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite