Poza pe care Eugen Teodorovici o vrea uitată. Preşedintele executiv al PSD a fost membru PNL. Senator PNL: Cârtiţa. Distruge-i din interior!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Teodorovici şi Nini Săpăunaru în 2008
Eugen Teodorovici şi Nini Săpăunaru în 2008

Senatorul PNL Florin Cîţu e ironic cu Eugen Teodorovici, după ce ministrul de Finanţe a fost ales sâmbătă preşedinte executiv al PSD. Câţu publică o poză pe Facebook de pe vremea când Teodorovici era membru PNL. „Orlando, acum fă ce te-am învăţat şi distruge-i din interior”, a scris Cîţu.

„Cârtiţa. PNL, încă o victorie!!! După ce a câştigat alegerile europarlamentare PNL a punctat din nou. Orlando, acum fă ce te-am învăţat şi distruge-i din interior”, a scris Cîţu, pe Facebook.

Actualul ministru de finanţe din partea PSD a candidat la acea vreme din partea liberalilor pentru un loc de senator în Vrancea, dar a pierdut. Teodorovici avea să treacă la PSD, de pe listele căruia, în decembrie 2012, a fost ales senator de Buzău, iar în aceeaşi lună a fost numit de Victor Ponta ministru al Fondurilor Europene.

Preşedintele executiv al PSD, Eugen Teodorovici, a declarat, sâmbătă, la finalul Congresului partidului, că nu ştie ce înseamnă această funcţie, dar e ceva ce şi-a dorit tot timpul să fie, pentru a găsi rezolvare la problemele pe care oamenii le aduc.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite