Ponta regretă că Eugen Teodorovici nu a prins loc în noul guvern: Nu-i târziu să înveţe regula „iubim trădarea, dar urâm pe trădători“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Victor Ponta, fostul premier,  şi-a exprimat, într-o postare pe Facebook, regretul că Eugen Teodorovici nu a fost propus ministru de Finanţe în guvernul Tudose, însă speră că acesta să înveţe regula „iubim trădarea, dar urâm pe trădători”, astfel încât calităţile sale profesionale să nu se piardă în „noroiul oportunismului”.

„Chiar regret că fostul meu coleg şi prieten Eugen Orlando Teodorovici a rămas din nou «pe dinafară». Poate însă nu e prea târziu să înveţe regula că «iubim trădarea, dar iubim pe trădători», altfel calităţile sale profesionale (care chiar sunt excepţionale) se vor pierde în noroiul oportunismului”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

În ce-l priveşte pe noul ministru al Finanţelor, Ionuţ Mişa, Ponta precizează că îl cunoaşte din perioada 2012-2015, considerându-l „un tânăr tehnocrat competent”. „Dar are nevoie de ceva în plus - rezistenţa la presiuni! Şi îi urez sincer succes în acest sens (pentru că într-un guvern Ministrul de Finanţe este cel mai important - după premier)”, a afirmat Ponta.

Senatorul PSD Eugen Teodorovici a declarat, pe 19 iunie la Parlament, că va vota moţiunea de cenzură îndreptată împotriva guvernului Grindeanu, deoarece situaţia din prezent trebuie să înceteze cât mai repede, astfel încât România să aibă un guvern validat de către partid. Social-democratul a ţinut să precizeze că politica nu se face pe bază de prietenii, ci pe baza unor principii clare.

La remarca presei că este prieten cu Victor Ponta, social-democratul a susţinut că politica nu se face pe bază de prietenii.

„Nu se amestecă aceste lucruri, politica nu se face pe bază de prietenie, politica se face pe baza unor principii foarte clare şi care să aibă în principal în centrul lor interesul naţional, interesul românilor. Cred că o ţară trebuie să aibă un guvern care să fie validat de către o majoritate parlamentară”, a răspuns senatorul PSD.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite