Ponta către miniştri: Probabil că veţi avea în continuare atacuri, calomnii, dosare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta
Victor Ponta

Premierul Victor Ponta le-a spus miniştrilor, prezenţi la şedinţa săptămânală a Guvernului, că nu este optimist în ceea ce priveşte colaborare cu preşedintele Traian Băsescu. 

„Nu sunt foarte optimist în ceea ce priveşte buna colaborare în special cu instituţia Preşedinţiei. Probabil că veţi avea în continuare atacuri, calomnii, dosare. Ştiaţi la ce trebuie să vă aşteptaţi în momentul în care faceţi parte dintr-un Guvern care nu este agreat de către preşedintele care se va întoarce la Cotroceni. Eu mi-am asumat şi cred că şi dumneavoastră v-aţi asumat acest lucru. Regret foarte mult că oameni pe care-i consider în continuare şi prieteni, şi bun colegi, au fost supuşi acestui atac nedrept, dar important este să ajungem la capăt. Poate nu vom ajunge toţi în formula de miniştri, dar în mod sigur ajungem la capăt cu sentimentul că ne facem datoria“, a spus prim-ministrul.

Traian Băsescu va reveni la Palatul Cotroceni după citirea motivării Curţii în Parlament şi publicarea ei în Monitorul Oficial.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite