Ponta: „Dragnea îl şantajează pe Tăriceanu cu dosarul şi cu poziţia de preşedinte al Senatului“. Ce spune despre şansele liderului ALDE la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Ponta. FOTO Eduard Enea
Victor Ponta. FOTO Eduard Enea

Fostul premier Victor Ponta, în prezent lider al Pro România, a declarat, la Adevărul Live, că tergiversarea discutării solicitării DNA privind ridicarea imunităţii lui Călin Popescu Tăriceanu arată că Liviu Dragnea îl şantajează pe liderul ALDE

„E clar că îl şantajează şi cu dosarul şi cu poziţia de preşedinte al Senatului. La Cameră nu mai au majoritate. Eu cred că în fiecare zi în care Tăriceanu acceptă şantajul, îşi diminuează şansele la prezidenţiale“ , a subliniat Victor Ponta, la Adevărul Live, cu referire la relaţia Dragnea-Tăriceanu. 

De asemenea, fostul premier consideră că aproape sigur preşedintele PSD va candida la prezidenţiale. „E clar că Dragnea va candida“, a mai afirmat Ponta. 

Totodată, Victor Pobta a precizat că Liviu Dragnea nu candidează pentru a câştiga, deoarece nu are şanse în turul al II-lea, ci pentru a nu apărea un posibil contracandidat din partid.  

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite