Ponta: Arafat va avea întotdeauna loc într-un guvern USL

Ponta: Arafat va avea întotdeauna loc într-un guvern USL

Victor Ponta, şeful social-democraţilor

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat că, în ceea ce priveşte reforma sănătăţii, preferă opinia lui Raed Arafat, despre care a spus că ar avea loc întotdeauna într-un guvern USL.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ponta a afirmat că, în divergenţele de opinie dintre preşedintele Traian Băsescu şi subsecretarul de stat Raed Arafat, îi acordă încredere celui din urmă, comentând totodată că punctele de vedere exprimate de şeful statului arată o serie de interese "dubioase".

"Atunci când vine vorba de gestionarea unor sisteme importante, precum cel de sănătate publică, este mai importantă poziţia unor profesionişti cu experienţă din sistem decât părerea unor politicieni. În cazul reformei din sănătate, considerăm că nu asistăm la ciocnirea a două viziuni strategice, ci la o dispută între unul dintre puţinele sisteme de succes, SMURD-ul gestionat de domnul Arafat, şi o seamă de interese dubioase şi controversate, susţinute de preşedintele Băsescu", a declarat Ponta, citat de Mediafax.

"Domnul Raed Arafat, precum şi alţi profesionişti de calibrul domniei sale, ar avea întotdeauna un loc într-un viitor guvern al USL, pentru că noi considerăm că principalul criteriu care trebuie să stea la baza unei guvernări corecte este competenţa", a mai adăugat Ponta.


citeste totul despre: