Dorinţa femeilor din PSD de 8 martie: Ponta să candideze la Preşedinţie. Mesajul premierului de Ziua Femeii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premierul Victor Ponta a participat sâmbătă la reuniunea femeilor social-democrate ce s-a desfăşurat la Sala Palatului din Bucureşti. Toate femeile social-democrate îşi doresc ca Victor Ponta să candideze la Preşedinţie din partea PSD. Cu ocazia zilei de 8 martie, premierul a oferit tuturor femeilor un buchet de flori virtual.

Femeile social-democrate s-au reunit sâmbătă pentru a sărbători 8 martie sub sloganul „Primăvara social-democrată“. Invitatul de onoare a fost chiar premierul Victor Ponta, care a venit însoţit de fiica şi mama sa.

„Mama, te rog vino încoace, ca să spui că nu candidezi. Mama m-a certat! Parcă e ziua ta, aşa te laudă Rovana. Eu am crescut într-o familie în care femeile aveau majoritate absolută. Mă mai revoltam eu împotriva deciziilor, dar până la urmă faceam cum au decis ele“, a spus Ponta, invitând-o pe mama sa alături de el pe scenă.

La reuniunea organizată de Ziua Internaţională a Femeii a participat preşedintele Organizaţiei Femeilor Social-Democrate, Rovana Plumb, europarlamentari şi parlamentari din partea PSD. Din garderoba femeilor social-democrate nu a lipsit culoarea partidului. De ziua lor, femeile din PSD au un singur gând: Victor Ponta - preşedinte.

Tonul l-a dat Constantin

Preşedintele PC Daniel Constantin, în semn de mulţumire pentru funcţia de vicepremier primită, a avut grijă să le fixeze femeilor de la eveniment ideea cu Ponta - preşedinte.

„Vă doresc să realizaţi ceea ce noi, bărbaţii, nu am reuşit ; vă doresc să-l convingeţi pe Victor Ponta să candideze la funcţia de preşedinte al României“, a spus Daniel Constantin, la reuniunea Organizatiei Femeilor Social-Democrate.

În replică, toate pesedistele au pledat pentru o candidatură a lui Victor Ponta la Preşedinţie. „Am încredere că vom câştiga atât alegerile europarlamentare, cât şi pe cele prezidenţiale“, a spus vicepreşedintele PSD, europarlamentarul Corina Creţu.

În acelaşi ton a venit şi discursul Ecaterinei Andronescu. „Daniel Constanin spunea să-l convingem pe Victor Ponta să candideze la funcţia supremă în stat. Victor Ponta, cu noi aici, niciodată nu o să spună că nu va face asta“, a spus şi Ecaterina Andronescu.

Preşedintele PSD a ţinut să le transmită un mesaj tuturor femeilor din România cu ajutorul unei aplicaţii. „De 8 Martie, Victor Ponta oferă în dar tuturor doamnelor şi domnişoarelor din România un buchet de flori virtual! Accesaţi aplicaţia disponibilă aici - http://on.fb.me/10faeLG - pentru a alege buchetul de flori pe care doriţi să îl primiţi de la Victor Ponta“, arată mesajul lui Ponta de 8 martie. 

La rândul său, fostul său partener de coaliţie, Crin Antonescu, a transmis un mesaj scurt, însoţit de o fotografie care înfăţişează un buchet de lalele galbene. „Vă doresc o primăvară minunată“, a fost urarea lui Antonescu pentru femei.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite