PDL a încercat să oprească suspendarea preşedintelui cu Biblia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gheorghe David
Gheorghe David

Senatorul PDL Gheorghe David a făcut apel, în plenul comun al Camerei Deputaţilor şi Senatului, la citate din Biblie pentru a-i convinge pe colegii săi de la USL să oprească demersurile pentru suspendarea preşedintelui Traian Băsescu.

"Am adus cu mine câteva cărţi. În stânga am aceste cărţi făcute de către Parlament pentru parlamentari, un ghid care să-i conducă pe parlamentari să rezolve problemele în condiţii bune. Uneori le-am respectat, alteori le-am modificat după cum ne-a plăcut, alteori chiar le-am ignorat. De aceea le las de-o parte. Pe partea dreaptă am Constituţia pe care am interpretat-o după bunul plac sau nu am mai ţinut cont de ea. O dau de-o parte şi pe aceasta. Am în centrul pupitrului o carte pe care atunci când am depus jurământul fiecare dintre noi am pus mâna şi am jurat credinţă. Este vorba despre Cartea sfântă, Biblia", a spus David.

Folosindu-se de Biblie, senatorul de confesiune baptistă a făcut apel la colegii săi să se oprească din acest demers de suspendare a preşedintelui.

"Mă voi folosi de două pasaje din Biblie. Primul spune: "opriţi-vă şi să ştiţi că eu sunt Dumnezeu, eu stăpânesc peste neamuri, eu stăpânesc pe pământ". Dragi colegi, este un moment când putem să ne oprim din acest demers. Este un moment când putem să spunem: am ajuns prea departe. Isus Cristos spunea: "puneţi sabia la locul ei, căci toţi cei ce scot sabia, de sabie vor pieri".

"Haideţi, dragi colegi, să lăsăm deoparte toate lucrurile care ne dezbină şi să ne unim forţele pentru cele comune care ne unesc. Aşa să ne ajute Dumnezeu", a mai spus David.

După ce senatorul PDL şi-a terminat discursul, preşedintele de şedinţă Crin Antonescu a anunţat amuzat că mai sunt "trei fraţi întru Domnul de la PDL care urmează să ia cuvântul: Dumitru Staicu, Raluca Turcan şi robul lui Dumnezeu, Cristinel Dugulescu".

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite