Paul Stănescu: PSD a pierdut alegerile din cauza demonizării lui Liviu Dragnea. Vom câştiga la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele executiv al PSD, Paul Stănescu, a declarat miercuri la Antena 3 că partidul a pierdut alegerile europarlamentare din 26 mai din cauza „demonizării” lui Liviu Dragnea şi pentru că apropiaţi ai acestuia l-ar fi încurajat cu discursul antieuropean. Cu toate astea, Stănescu explică că PSD va câştiga prezidenţialele şi nu exclude varianta unui candidat din afara partidului.

„Vineri vom avea un CEx şi vom hotărî să facem - cu personalităţi din partid care vor să candideze, dar şi cu alte personalităţi din afara partidului, dacă vor să vină la noi - să facem studii sociologice să vedem cine se plasează cel mai bine. Persoana care va candida poate să fie din partid, e posibil să fie şi din afara partidului, dar se va hotărî la Congres”, a afirmat Paul Stănescu într-o emisiune la Antena 3.

Preşedintele executiv PSD a mai explicat că partidul a pierdut alegerile din 26 mai din cauza demonizării lui Liviu Dragnea şi a deciziilor din interior şi că Opoziţia „nu a venit cu nimic”.

„PSD a pierdut alegerile din cauza demonizării lui Liviu Dragnea. (...) Mulţi l-au încurajat. Eu le-am spus că e total greşit, că singura şansă a României e în UE. Discursul ăsta antieuropean… ne-am făcut singuri cel mai mare rău. Noi am pierdut alegerile din cauza noastră. Opoziţia nu a venit cu nimic”, a mai afirmat social-democratul.

Paul Stănescu a mai afirmat că e sigur de faptul că moţiunea de cenzură nu va trece „cu toate arangajamentele pe care le vor face” şi că după asta „probabil că vom veni cu o remaniere mai amplă”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite