Orban: Dacă PSD nu îl dă afară pe Şerban Nicolae, îşi asumă grobianismul, mojicia, agresivitatea şi nesimţirea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a scris miercuri pe Facebook că, în cazul în care conducerea PSD nu îl dă afară din partid pe senatorul Şerban NIcolae după jignirile aduse deputatei USR Cosette Chichirău, înseamnă că îşi asumă public comportamentul deviant al acestuia.

”În cazul în care conducerea PSD nu îl da afară nici acum pe Şerban Nicolae din partid, înseamnă că îşi asumă public grobianismul, mojicia, agresivitatea şi nesimţirea lui. Înseamnă că aprobă comportamentul lui deviant şi că acceptă că Şerban Nicolae este reprezentativ pentru PSD. Ceea ce înseamnă că intră în conflict definitiv cu bunul simţ, cu decenţa, cu politeţea, cu respectul faţă de oameni, cu civilizaţia”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Deputata USR Cosette Chichirău a filmat, miercuri, din plenul Camerei, în timpul scandalului pe legile justiţiei şi a transmis live pe Facebook. La un moment dat, ea are un schimb dur de replici cu senatorul PSD Şerban Nicolae, care se afla în prima bancă în plenul Camerei Deputaţilor, ajungându-se la replici precum ”Hoţ”/”Nesimţită”; ”Am poză că sunteţi şofer”/ ”Am poză în care faceţi sex anal”.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite