Orban: Nu am mai văzut atacuri atât de pline de ură din partea lui Tăriceanu împotriva preşedintelui Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos
Ludovic Orban. FOTO Inquam Photos

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, că nu a mai văzut atacuri atât de pline de ură din partea preşedintelui Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, împotriva şefului statului Klaus Iohannis.

„Nu am mai văzut atacuri atât de pline de ură şi de ranchiună din partea preşedintelui Senatului împotriva preşedintelui Iohannis. Este inadmisibil să dai asemenea declaraţii, care nu au în spate absolut niciun fel de fundament şi care reflectă de fapt disperarea celor care sunt astăzi vremelnic la putere, pentru faptul că nu pot să îşi facă jocurile şi să subordoneze Justiţia pentru a scăpa de faptele pe care le-au săvârşit. Tragem un semnal de alarmă pentru că este totuşi preşedintele Senatului şi nu poate să îşi dea frâu liber unor sentimente primitive, grobiene şi să atace preşedintele", a afirmat Ludovic Orban.

Despre declaraţia lui Tăriceanu potrivit căreia nu a văzut nicio scumpire la carburanţi după reintroducerea accizei, Orban a spus că nu are nicio legătură cu realitatea. „Nu ştiu cum nu a văzut domnul Tăriceanu creşterea preţurilor la pompă, înseamnă că nu alimentează el la pompă, îi alimentează probabil şoferul maşina sau alimentează din bugetul Senatului şi atunci nu îi pasă cât costă benzina. Oricine a trecut printr-o benzinărie a văzut cu ochii lui o creştere clară şi limpede care este o creştere aproape egală cu mărimea accizei suplimentare care a fost introdusă în buget. Declaraţiile domnului Tăriceanu nu au nicio legătură cu realitatea", a precizat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a adăugat că nu există niciun motiv pentru o eventuală suspendare din funcţie a şefului statului, aşa cum se vehiculează în ultima vreme. „Să îndrăznească! Nu există absolut niciun fel de motiv. Probabil sunt deranjaţi (PSD şi ALDE — n.r.) de faptul că preşedintele este consecvent, că respectă normele statului de drept“, a mai spus liderul liberal

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite