Olguţa Vasilescu, aluzie nefericită la Colectiv, după plângerea penală pe numele lui Dăncilă: La ce mai vor să dea foc ca să preia guvernarea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lia Olguţa Vasilescu. FOTO Inquam Photos
Lia Olguţa Vasilescu. FOTO Inquam Photos

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat joi, referitor la depunerea unei plângeri penale de către Ludovic Orban pe numele Vioricăi Dăncilă, că liberalii vor să preia guvernarea, întrebându-se „la ce vor mai da foc“. Afirmaţia ministrului e o aluzie nefericită la incendiul de la Clubul Colectiv, în urma căruia zeci de tineri şi-au pierdut viaţa.

„Cum să văd acest atac de un penibil absolut.  Cum a fost şi acuzaţia de terorism la adresa lui Sevil Shhaideh. Nu e mare diferenţă. După ameninţarea lui Iohannis de acum trei zile la adresa premierului, iată că ies la iveală servanţii preşedintelui. Întrebarea pe care mi-o pun acum că plângerea penală e depusă este la ce mai vor să dea foc ca să preia guverarea“, a declarat Lia Olguţa Vasilescu, citată de stiripesurse.ro

Vasilescu a vorbit cu subiect şi predicat despre plecarea lui Ponta de la guvernare după tragedia de la Colectiv.

„Asistăm la un mod de operare care a fost aplicat şi în 2016 când a fost demis Ponta. Şi în 2015, şi acum, preşedintele Iohannis doreşte să dea jos o guvernare legitimă aleasă de majoritatea românilor“, a mai afirmat reprezentanta PSD.   

Orban: Am considerat că e o obligaţie morală pentru mine

Liderul PNL, Ludovic Orban, a depus o plângere penală pe numele Vioricăi Dăncilă, premierul fiind acuzat de „înaltă trădare“.

„Am depus o sesizare la PICCJ privind anumite fapte săvârşite de Viorica Dăncilă, dar şi de preşedintele Liviu Dragnea. Această sesizare este depusă de mine, Ludovic Orban, în calitate de cetăţean al României. Am considerat că e o obligaţie morală pentru mine. Niciodată nu am acceptat să închid ochii, să tac, să fiu pasiv, atunci când am constatat lucruri grave care afectează interesele fundamentale ale României, iar ceea ce se întâmplă de o bună bucată de vreme riscă să distrugă orice urmă de credibilitate a României pe plan extern, riscă să dinamiteze punţi care au fost construite în zeci de ani de România şi alte ţări, de asemenea riscă să pună în pericol interese fundamentale ale României care sunt puse pe tarabă ca la talcioc de Dragnea şi de acoliţii lui pentru diferite interese de natură personală”, a declarat Orban.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite