Niculescu Bran: Iohannis l-a asigurat pe Hollande de fraternitatea poporului român

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Purtătorul de cuvânt al preşedintelui Klaus Iohannis, Tatiana Niculescu Bran, a scris duminică pe pagina sa de Facebook că Iohannis l-a asigurat pe preşedintele Franţei, Francois Hollande, de sprijinul şi fraternitatea poporului roman. Klaus Iohannis a participat, duminică, la marşul împotriva terorismului, organizat la Paris.

„Preşedintele Klaus Iohannis a fost întâmpinat la Palatul Élysée de către preşedintele Franţei, François Hollande, care i-a mulţumit în mod special pentru solidaritatea manifestată în primele ore după atentatul din 7 ianuarie şi pentru răspunsul prompt la invitaţia de a participa la marşul de astăzi de la Paris. Preşedintele României l-a asigurat pe preşedintele Franţei de sprijinul şi fraternitatea poporului roman“, a scris Niculescu Bran pe Facebook.

Potrivit purtătorului de cuvânt, înaintea începerii marşului, preşedintele Klaus Iohannis s-a mai întâlnit cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, cancelarul Germaniei, Angela Merkel şi preşedintele Parlamentului European, Martin Schulz, precum şi cu alţi reprezentanţi ai statelor europene prezenţi la Paris.

Citeşte şi:

Atentat terorist în Franţa. Peste un milion de oameni participă, la Paris, la marşul împotriva terorismului

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite