Năstase, atac dur la PSD şi la Ponta: Lăsaţi mitingurile, puneţi mâna pe carte! Obsesia pentru Kovesi e o falsă problemă. Victor Ponta nu are calitatea de a fi loial

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul premier Adrian Năstase a taxat intenţia liderilor PSD de a organiza un miting de susţinere pentru Liviu Dragnea şi l-a criticat pe Victor Ponta, fostul său discipol, pentru că-i lipseşte calitatea de a fi loial. Surprinzător, Adrian Năstase crede că răfuială PSD cu şefa DNA este o falsă problemă.

„Lăsaţi mitingurile, puneţi mâna pe carte, pe legislaţie, şi apoi lucrurile vor merge. Mitingul, plimbatul prin piaţa când plouă şi când ninge, e o idee proastă“, a spus Năstase la Antena 3. 

Întrebat cum vede luptă liderilor PSD cu şefa DNA, fostul premier a răspuns: „Această obsesie împotriva unui om - nu mă puteţi bănuie că am o simpatie pentru Laura Codruţa Kovesi -  e o falsă problemă. De ce nu stabileşte Parlamentul reguli speciale privind aducerea oamenilor la DNA? De ce nu sunt aduşţi oamenii prin curte şi nu prin faţă? Nu e nromal ca geamul de la DNA Prahova să fie mat, ca oamenii să nu vadă dacă un minsitru mănâncă un covrig? S-au făcut abuzuri pentru că nu s-au făcut corecţii instituţionale. Parlamentul nu legiferează pentru că el face Comisii“.

Cât despre Victor Ponta, fostul său colaborator, Adrian Năstase a spus: „Ponta are calităţi extrordinare de om politic, dar nu ştiu dacă are calitatea de a fi loial. Asta e problema lui Victor Ponta. Calităţile lui au fost depăşite de defecte. Un om politic trebuie să ştie să aştepte. O organizaţie de pensionari de la Baia Mare n-a vrut să intre în sediu până când n-au fost date pozele cu Ponta. Nu ştiu dacă Ponta va reuşi să treacă peste proba de caracter“.

Te-ar putea interesa şi:

Năstase, despre mesajul anti-UE al unor lideri social-democraţi: PSD e o apă în care nu te scalzi de două ori, pentru că se schimbă

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite