Mirel Palada a demisionat din PRU:  „Becali nu e o soluţie bună“. Cum îi „executa electric“ pe Facebook pe „ziariştii obiectivi“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mirel Palada, fost membru PRU şi fost purtător de cuvânt al lui Victor Ponta. FOTO Marian Iliescu
Mirel Palada, fost membru PRU şi fost purtător de cuvânt al lui Victor Ponta. FOTO Marian Iliescu

Fostul purtător de cuvânt al PRU, Mirel Palada, şi-a anunţat demisia din formaţiunea naţionalistă spunând că nu ştie dacă acest partid va reuşi să „pună ţara înainte de toate“. În perioada în care a fost purtător de cuvânt al fostului premier Victor Ponta, Palada a fost autorul mai multor mesaje controversate.

„Nu mai sînt în PRU. Nici purtător de cuvînt, nici purtător de mesaj, nici membru, nici nimic (...) Rezultatul alegerilor parlamentare ne-a arătat că românii nu rezonează cu acest tip de mesaj. Sau, dacă rezonează, nu îl consideră credibil venit de la acest tip de purtători ai mesajelor“, a anunţat el pe Facebook, cu precizarea că a demisionat din PRU.

„Sper în continuare să apară un partid în România care să pună ţara înainte de toate, înaintea ruşilor, a americanilor, a germanilor, a şerpilienilor. Dar nu ştiu dacă PRU va fi acela – mai ales ţinând cont de cele mai recente desfăşurări şi zbateri“, a spus Palada.

Fostul purtător de cuvânt al partidului a precizat că nu este de acord cu cooptarea lui Gigi Becali în PRU.Nu, Becali nu e o soluţie bună în PRU. Becali, în general, nu e o soluţie bună în nici un partid. Vă mai amintiţi cînd Crin Antonescu l-a primit pe Becali în PNL? Atunci a început PNL-ul să se ducă în cap. Deci, dragii mei foşti deja colegi: nu vă faceţi de rîs în mod iremediabil. Lăsaţi-l pe Becali. Sînt alţi români de calitate care să poată ajuta cauza cea dreaptă“, a explicat acesta, nemulţumit de intenţia PRU de a-l atrage pe Gigi Becali. 

Dostul purtător de cuvânt al lui Victor Ponta s-a remarcat prin mai multe mesaje controversate lansate în spaţiul public. Acesta declara că îi face plăcere să „execute electric“, prin blocarea pe Facebook, pe diferiţi jurnalişti „obiectivi“. 

„Cum apare câte un subiect politic care învârtoşează spiritul bejboinic în opinanţi, de zici că-i catastrofă şi dezastru mondial, cum mai scot capul câte doi-trei-zece-douăzeci, depinde de intensitatea subiectului, de bezmetici acoperiţi de pe lista mea care îşi fac seppuku comunicaţional şi trântesc cu cuvintele anti-guvernamentale în baltă propagandistică la mine pe wall. Şi uite aşa mai frigem nişte purceluşi anti-guvernamentali la proţap şi le dăm block şi mai bem o bere în cinstea sufletelor răposaţilor care nu mai este. În seara asta era unul care acum era reporter la Gândul, iar inainte fusese la Hotnews, şi care făcea clăbuci cu spume la mine pe pagină. Ce plăcere să-l execut electric! Câtă îndemânare am să omor prin blocare ziariştii obiectivi, deci anti-guvernamentali. Pufoşilor, nici nu ştiţi câtă plăcere îmi provocaţi“, scria pe pe Facebook Palada la 16 august 2014. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite