Ministerul Dezvoltării vrea să încheie un acord-cadru, cu o valoare de peste o sută de mii de lei, pentru servicii de curierat rapid

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene doreşte să încheie un acord-cadru, pe o perioadă de 36 de luni de la semnare, pentru achiziţionarea de servicii privind transportul de documente şi colete în sistem curierat rapid, intern şi externe, cu o valoare estimată de 101.541 lei, criteriul de atribuire al contractului fiind preţul cel mai scăzut.

Procedura de achiziţie publică se va finaliza prin încheierea unui acord-cadru de prestări servicii, ce se va derula pe o perioada de 36 de luni de la dată semnării. Acesta se va semna cu trei operatori economici, atribuirea contractelor subsecvente urmând a se va face fără reluarea competiţiei, motivat de faptul că pentru prestarea serviciilor în cauza pot apărea necesităţi neprevăzute, iar dacă s-ar opta pentru atribuirea prin reluarea competiţiei, raportat la termenele prevăzute de legislaţia în vigoare, autoritatea contractantă s-ar află în imposibilitatea de a-şi desfăşura activitatea până la atribuirea`următorului contract subsecvent.

Contractele subsecvente se încheie la fiecare achiziţie de servicii necesare achizitorului cu operatorul economic clasat pe primul loc, în urmă aplicării criteriului de atribuire al Acordului-cadru. În cazul în care operatorul economic clasat pe primul loc se va află în imposibilitatea de a presta serviciile, autoritatea contractantă va atribui contractul subsecvent următorului clasat.

Criteriul de atribuire al contractului este preţul cel mai scăzut, principalele surse de finanţare fiind fonduri bugetare.

Data limită până la care se pot depune ofertele este 16 mai 2017, ora 15.00.

Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene a mai lansat o procedură de licitaţie deschisă pentru a cumpăra cuptoare cu microunde şi frigidere pentru Direcţia autorizare programe şi Direcţia generală management financiar, cu o valoare estimată la 5.466 lei, criteriul de atribuire fiind preţul cel mai scăzut.

Conform unui anunţ postat pe SEAP, MDRAPFE doreşte să încheie un contract de achiziţii publice al cărui obliectiv este achiziţionarea de cuptoare cu microunde şi frigidere pentru Direcţia autorizare programe şi Direcţia generală management financiar, resurse umane şi achiziţii- direcţii suport.

Potrivit sursei citate, cuptoarele cu microunde au o valoarea estimată este de 666.67 lei fără TVA, iar frigiderele - 4.800 lei fără TVA. Criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, data limită de depunere a ofertelor fiind 10 mai 2017, ora 15.00.

Sursa de finanţare este reprezentată de Programul Operaţional Regional (POR).

O altă procedură de licitaţie deschisă demarată de Ministerul Dezvoltării este pentru furnizarea de produse informative şi de promovare (promoţionale) pentru programul RO 18 – „Întărirea capacităţii şi cooperare instituţională între instituţiile publice, autorităţile locale şi regionale româneşti şi norvegiene".

MDRAPFE intenţionează să încheie un contract de achiziţii publice, al cărei valoare estimată este de 93.210 lei.Garanţia de bună execuţie este în cuantum de 10% din valoarea contractului fără TVA. Modul de constituire a acesteia este prin virament bancar sau printr-un instrument de garantare emis în condiţiile legii de o societate bancară ori de o societate de asigurări, care se va constitui în termen de 5 zile lucrătoare de la dată semnării contractului.

Perioada de valabilitate a garanţiei de bună execuţie va fi egală cu durata contractului la care se adaugă două luni.

Şi în acest caz, criteriul de atribuire este preţul cel mai scăzut, ofertele putând fi depuse până la data de 9 mai 2017, ora 15.00. Contractul se înscrie într-un proiect/program finanţat din fonduri comunitare. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite