Membrii comisiei de numărare a voturilor de la Convenţia PDL au început analizarea contestaţiei depuse

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Contestaţia a fost depusă de către susţinătorii Elenei Udrea
Contestaţia a fost depusă de către susţinătorii Elenei Udrea

Membrii comisiei de numărare a voturilor la Convenţia Naţională a PDL analizează sâmbătă noapte contestaţia depusă de susţinătorii Elenei Udrea privind rezultatul votului pentru alegerea preşedintelui partidului.

După încheierea Convenţiei, mai mulţi susţinători ai Elenei Udrea, printre care Cristian Petrescu, au venit la sediul partidului din Aleea Modrogan şi au depus o contestaţie privind rezultatul votului.

Reprezentanţii comisiei urmează să facă duminică o informare de presă privind soluţionarea contestaţiei.
Anterior, într-o conferinţă de presă, preşedintele Comisiei de organizare a Convenţiei Naţionale a PDL, Ioan Bălan, menţionase că reprezentantul moţiunii Elenei Udrea a formulat o nouă contestaţie, care urmează să fie analizată, transmite Mediafax.

Preşedintele Comisiei de numărare a voturilor, Mircea Toader, a prezentat sâmbătă de la tribuna Convenţiei rezultatul turului 1 al alegerilor pentru funcţia de preşedinte al partidului, precizând că liderul moţiunii "România dreaptă. Politica dincolo de lozinci", Vasile Blaga, care a obţinut majoritatea voturilor valabil exprimate (2344), este declarat preşedintele PDL. Moţiunea Elenei Udrea, "Noul Partid Democrat Liberal. O nouă Românie", a întrunit 2014 voturi, iar moţiunea "Reformiştii", a Monicăi Macovei - 209.

Mircea Toader a mai anunţat că, în urma votului exprimat de delegaţii la Convenţia Naţională a PDL, Daniel Buda a fost ales preşedinte al Comisiei Naţionale de Integritate, Statut şi Litigii (C.N.I.S.L.), iar Gheorghe Ialomiţianu preşedinte al Comisiei Naţionale de Revizie şi Control (C.N.R.C).

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite