Meleşcanu: Tillerson m-a întrebat de ce nu a fost cvorum în Comisia de apărare care trebuia să discute achiziţia rachetelor Patriot

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul de externe Teodor Meleşcanu a declarat luni că secretarul de stat american Rex Tillerson l-a întrebat miercuri ce s-a întâmplat în comisia parlamentară care trebuia să discute la începutul săptămânii trecute achiziţia sistemului Patriot.

"A întrebat cum a fost cu cvorumul şi i-am spus că sunt probleme de cvorum din când în când şi că nu se referă la subiectul în sine", a declarat luni, la Parlament, Teodor Meleşcanu.

Rex Tillerson, şeful diplomaţiei americane, a avut o vizită de o noapte în România la doar o zi după ce senatorii PSD, ALDE şi UDMR au lipsit de la şedinţa în care trebuia aprobat proiectul de lege privind achiziţionarea a şapte sisteme de rachete Patriot din SUA.

Proiectul de lege pentru achiziţia primului sistem de rachete Patriot va fi dezbătut luni în Comisia de apărare a Senatului şi tot astăzi urmează să fie votat şi în plen, pentru a ajunge marţi la Camera Deputaţilor, forul decizional în acest caz.

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite