Marele regret al lui Valeriu Zgonea: „În loc să spun celebrul Mihai Viteazul, am zis colegul Mihai Viteazul“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Camerei Deputaţilor Valeriu Zgonea regretă că s-a considerat egal cu Mihai Viteazul. Mai marele deputaţilor spune că ar fi trebuit să spună „celebrul Mihai Viteazul“.

Întrebat dacă regretă că a spus că este coleg cu Mihai Viteazul, Valeriu Zgonea a răspuns, la DC News: „Regret foarte mult că, în loc să spun celebrul Mihai Viteazul, am zis colegul Mihai Viteazul şi, bineînţeles, eu fiind în ultimii ani mai puţin prezent în studiouri, a fost un subiect de ironie. Mi-a plăcut, am văzut şi ce scriau cei de la Times New Roman şi am văzut de câte ori colegii dumneavoastră o prezintă“.

Cu toate astea, Zgonea este fericit că gafa sa nu a afectat pe nimeni. „Ştiţi care este marea bucurie pe care o am la finalul acestei gafe? Mă bucur că această gafă pe care am făcut-o eu nu a afectat pe nimeni. Ştiu foarte mulţi politicieni care au făcut gafe care au afectat sectoare întregi ale economiei“, a mai spus Zgonea.

În urmă cu trei ani, Valeriu Zgonea a făcut o declaraţie complet nefericită. „Eu sunt din oraşul lui Mihai Viteazul. Dacă ei vor să ridice acolo steagul cu care a plecat  colegul meu, Mihai Viteazul, acum câteva sute de ani să cucerească nişte drepturi împotriva ungurilor, pe mine nu mă deranjează. Eu nu privesc cu atâta ură această chestiune, sunt colegi de-ai mei care arborează steagul Real Madridului sau Barcelonei, nu văd care e problema“, a afirmat Zgonea, în martie 2013. Întrebat imediat dacă nu este o glumă, Zgonea nu a mai dorit să răspundă întrebărilor.

Însă a revenit mai târziu, pe pagina sa de Facebook, cu un mesaj în care îşi cerea scuze. „Am făcut o afirmaţie nefericită astăzi, pentru care îmi cer scuze. Mihai Viteazu este un mare erou al poporului român“, a rectificat Zgonea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite