Ludovic Orban, săgeţi către Cîţu, la alegerile de la Sectorul 5: Eu nu am tranşat Congresul. Eu adun, susţin, promovez, ajut, construiesc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ludovic Orban trimite săgeţi către Florin Cîţu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
Ludovic Orban trimite săgeţi către Florin Cîţu. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, l-a criticat voalat pe premierul Florin Cîţu cu ocazia alegerilor pentru şefia PNL Sector 5, acolo unde-l susţine pe Dan Meran în competiţia contra lui Cristian Băcanu.

„Eu nu am tranşat Congresul. Eu, de regulă, nu tranşez. Eu adun, susţin, promovez, ajut, construiesc. Nimeni nu tranşează niciun Congres. Nimeni nu tranşează nicio Conferinţă de alegeri. Singurii care decid ce e bine pentru PNL sunteţi dumneavoastră, membrii PNL”, a declarat Ludovic Orban, fiind un răspuns la afirmaţiile referitoare lui Cîţu despre faptul că totul se va schimba în PNL după 25 septembrie. 

„Am încredere în PNL şi în capacitatea ce e mai bine pentru PNL”, le-a mai transmis şeful liberalilor. De asemenea, le-a cerut membrilor PNL să înceapă pregătirile pentru primăria de sector mai devreme, dat fiind faptul că edilul Cristian Popescu Piedine are probleme cu legea. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite