Ludovic Orban: BPN-ul va fi convocat după evaluarea candidaturilor. Am făcut o comisie care analizează propunerile de secretari de stat şi şefii de agenţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Preşedintele PNL, Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Călin
Preşedintele PNL, Ludovic Orban FOTO Inquam Photos / George Călin

Ludovic Orban a explicat de ce întârzie convocarea Biroului Politic Naţional, adică a conducerii PNL, pentru validarea secretarilor de stat, precizând că încă sunt evaluate candidaturile venite de la organizaţiile din teritoriu.

„BPN-ul va fi convocat după evaluarea candidaturilor. E o comisie de evaluare în care sunt Florin Cîţu, Virgil Popescu, Raluca Turcan, Violeta Alexandru. Suntem şapte în total. Facem o evaluare a tuturor candidaţilor”, a declarat şeful PNL. 

De asemenea, Ludovic Orban a precizat că sunt evaluate şi propunerile pentru agenţii şi oficii la nivel naţional. În ceea ce priveşte discuţiile despre prefecţi, şeful PNL a punctat faptul că probabil în maxim două săptămâni vor ajunge la consens şi pe tema împărţirii lor în teritoriu. 

Orban a subliniat că PNL are 23 de prefecţi şi 47 de subprefecţi, USR_PLUS are 14 prefecţi şi  şi 28 de subprefecţi, iar  UDMR 5 prefecţi şi 10 subprefecţi 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite