Liviu Pleşoianu a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 printr-un colaj inspirat din Game of Thrones în care îi declară război lui Klaus Iohannis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a anunţat că va candida la alegerile prezidenţiale din 2019 la scurt timp după ce preşedintele României Klaus Iohannis a confirmat că îşi doreşte şi al doilea mandat. Pleşoianu a publicat şi un colaj foto inspirat din serialul „Game of Thrones“, în care el este Jon Snow, iar Iohannis este înfăţişat drept Regele Nopţii.

După ce preşedintele României a declarat că este ferm hotărât să candideze pentru un nou mandat, iată că a apărut şi primul adversar politic: deputatul PSD Liviu Pleşoianu. 

„Werner, Preşedintele Noii Securităţi, tocmai a anunţat că va candida pentru un nou mandat. Bun! Abia aştept confruntarea! Pentru a elibera ţara asta, eu voi candida în 2019! După 30 de ani, România va avea ocazia să aleagă pe cineva care pune fiinţa omenească în centru, care nu a trecut prin nicio sufragerie securistă, care a mers doar în via străbunicilor săi, care se deplasează perpendicular pe sol şi nu târâş când întâlneşte reprezentanţi ai marilor puteri, care nu se teme să spună lucrurilor pe nume“, şi-a început politicianul anunţul, încheiat cu un colaj inspirat din „Game of Thrones“ în care el apare drept Jon Snow, eroul din serialul HBO, iar Klaus Iohannis este Regele Nopţii, personajul negativ. 

Imagine indisponibilă

Pleşoianu promite că „falsul proiect naţional al eternei «lupte anticorupţie»“ va fi înlocuit de „lupta pentru om“, iar România va ajunge să dea lecţii lumii despre ce înseamnă „uniunea“.

„Proiectul meu de ţară are ca esenţă, ca sâmbure reaşezarea fiinţei omeneşti în centrul oricărei preocupări. Vă invit să strângem rândurile! Toţi cei care refuzăm să ne lăsăm teleghidaţi, toţi cei cărora linia orizontului le şopteşte despre o altă cale. Eu refuz să accept ca ţara mea să fie o colonie în devălmăşie. Refuz să fiu pion pe o tablă de şah unde jucători fără nume şi chip ne asmut unii împotriva altora, căutând să ne conducă spre prăpastia eternului conflict. Refuz să stau cu capul plecat la umbra ipocrită a bocancului «salvatorilor». Refuz să mă închin în genunchi la diverse clanţe de ambasade şi instituţii pentru a mi se da voie să exist şi să mă autodetermin! Fie să FIM! Mă voi încăpăţâna să spun asta până vor auzi toţi! Apoi, în 2019, vom vedea câţi vom fi...Pentru că nu e vorba despre mine, e vorba despre NOI!“, a încheiat Pleşoianu. 

   

   

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite