Liviu Dragnea îl ameninţă pe Coldea: Mi s-a părut că s-a referit la mine. Deja începe să-mi revină memoria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea
Liviu Dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a reacţionat după interviul în care fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, i-a adus critici în interviul acordat Ziare.com. Dragnea i-a transmis lui Coldea că începe să-şi aducă aminte lucruri, despre care va vorbi.

”Domnul Coldea este un om care apare rar, dar când apare eu îl urmăresc cu foarte multă atenţie. E un om căruia îi apreciez inteligenţa, pregătirea, este un om foarte profesionist. Din câte ştiu, a avut foatrte multe succese în ceea ce priveşte combaterea terorismului. M-am uitat la interviu şi mi s-a părut că s-a referit la mine, aşa mi s-a părut mie. Mă certa că sufăr de amnezie, nu sufăr de amnezie, o să caut zilele acestea nişte medicamente să-mi revină memoria, deja a început să-mi revină, pentru că mie îmi revine, aşa, gradual (...) Eu folosesc fără ezitare termenul de poliţie politică“, a spus Liviu Dragnea la RTV. 

Întrebat, de ziare.com, dacă a jucat tenis cu Liviu Dragnea şi cu alti politiceni, Florian Coldea a spus:  „Va spuneam mai devreme ca nu voi confirma sau infirma nici o intalnire anume, oricare ar fi fost natura acesteia sau persoanele intalnite. Va precizez, totusi, ca am interactionat cu cei mai multi dintre beneficiarii nostri legali, in virtutea atributelor de serviciu, in limitele legii si ale regulamentelor militare”.

Fostul prim-adjunct al directorului SRI, generalul în rezervă Florian Coldea a infirmat categoric, într-un interviu acordat publicaţiei ziare.com,  acuzaţiile lansate la adresa sa şi a SRI în ultima perioada. El a dat detalii despre relaţia pe car a avut-o cu fostul locotenent-colonel SRI Daniel Dragomir, Sebastian Ghiţă sau Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite