Lia Olguţa Vasilescu, despre miting: În zona Olteniei s-au plătit microbuze pentru aducerea de protestatari

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a declarat, vineri seară, că în zona Olteniei s-ar fi plătit de unele partide de Opoziţie microbuze pentru aducerea de oameni la Bucureşti, pentru a protesta în faţa Guvernului.

Întrebată la Antena 3 ce părere are despre protestul din Piaţa Victoriei, ministrul Muncii a precizat: „Eu nu cred că acolo e diaspora. Am foarte mulţi prieteni aflaţi în străinătate şi nu sunt la miting. În zona Olteniei s-au plătit microbuze (n.r.- cu protestatari care să vină la Bucureşti) de către unele partidele de Opoziţie“.

Mai mult, Lia Olguţa Vasilescu a subliniat că oamenii din Piaţa Victoriei nici nu au de ce să protesteze. „Eu nu au aud decât o înjurătură“, a completat ministrul Muncii, după care a început să prezinte draftul noii legi a pensiilor. 

Mii de oameni au ieşit să protesteze în faţa Palatului Victoria faţă de Guvernul Dăncilă şi PSD. O parte dintre aceşti protestatari au încercat să forţeze intrarea în curtea Guvernului, dar au fost respinşi de jandarmi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite