Ivan, despre viziunea de dezvoltare naţională a lui Dragnea: Un român din Teleorman, egal cu trei din Constanţa, unul din Giurgiu cu trei din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Eurodeputatul Cătălin Ivan a afirmat, joi, într-un mesaj Facebook, faptul că în viziunea de dezvoltare a liderului PSD Liviu Dragnea „un român din Teleorman este egal cu trei din Constanţa“, sugerând că actualii guvernanţi nu îi tratează pe toţi cetăţenii la fel.

„Românii, dupa viziunea naţională de dezvoltare a lui Liviu Dragnea, sunt evaluaţi cam aşa: un român din Teleorman este egal cu trei din Constanţa, unul din Tulcea cu mai bine de trei din Iaşi, unul din Giurgiu cu trei din Cluj, unul din Sălaj cu trei din Timiş... iar comparaţiile pot continua. Analiza a fost făcută raportând sumele alocate din PNDL pentru fiecare judeţ la numărul de locuitori“, scrie eurodeputatul Cătălin Ivan. 

De asemenea, fostul social-democrat punctează faptl că Planul Naţional de Dezvoltare Locală (PNLD) este 

un „program mamut“ care rivalizează cu banii veniţi de la Uniunea Europeana pentru dezvoltare regională. 

„Un plan ambiţios, dar nu atât pentru dezvoltarea ţarii, cât pentru a-i da putere lui Liviu Dragnea asupra primarilor şi, implicit, influenţa politică în toate judeţele ţării“, a mai precizat Ivan referitor la PNDL. 

Citeşte şi:

Cum şi-a executat Liviu Dragnea duşmanii şi de pe plajă

PSD a consfinţit excluderile lui Victor Ponta şi Cătălin Ivan din partid, rivalii lui Liviu Dragnea, într-o şedinţă convocată chiar de Liviu Dragnea, dar de la care liderul PSD a absentat, pentru că e în concediu.

Ponta, despre pilonul II de pensii: Nu vreau să-mi naţionalizeze Dragnea banii şi să depind de pensiile Olguţei Vasilescu

Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, marţi, la Parlament, întrebat despre intenţia Guvernului de a reduce comisioanele de administrare la Pilonul II de pensii, că măsura se înscrie în politica „populistă latino-americană-braziliană-venezueleană din ultima perioadă”, iar el nu vrea să depindă la pensie de banii Olguţei Vasilescu. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite