Iubirea dintre „doamna Oana“ şi tandrul Marian

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Oana Mizil şi Marian Vanghelie s-au cunoscut pe baricadele luptei politice şi au recunoscut că între ei există o poveste de dragoste.

În afară de înverşunatele lupte pentru „ciolan" şi uneori împreună cu ele, clasa politică românească ne mai oferă la răstimpuri şi câte o tulburătoare poveste de dragoste.

Ultima noutate vine din interiorul Partidului Social-Democrat: după ce s-au susţinut cu ardoare pe baricadele politicii, Marian Vanghelie (44 de ani), vicepreşedinte PSD şi primar al sectorului 5, şi Oana Niculescu-Mizil (35 de ani), deputat PSD, au sfârşit îmbrăţişaţi într-o aprindere sentimentală numai bună de primele pagini ale tabloidelor.

Relaţia celor doi are începuturi pline de entuziasm. Marian Vanghelie a susţinut-o pe Oana Niculescu-Mizil în campania electorală din 2008 pentru un post de deputat în Colegiul 20, din sectorul său. Oana Mizil, care se autonumea „Laleaua neagră", l-a învins pe Gigi Becali în lupta electorală şi a obţinut mandatul de deputat. Pe afişele candidatei PSD a apărut ştampila „Garantat Vanghelie". Presa a scris, la vremea respectivă, că edilul sectorului 5 a stimulat electoratul cu telefoane mobile, justificând că vrea să întreţină legături telefonice cu cetăţenii pe care îi păstoreşte. După o vreme, săgeata lui Cupidon şi-a făcut datoria şi a străpuns atât inima lui Marian, cât şi a „doamnei Oana", cum o alintă vicele PSD. Oana n-a rămas datoare şi l-a susţinut pe Marian Vanghelie la vremuri de cumpănă, când s-a propus excluderea lui din partid. 



Surprinşi de paparazzi într-un concediu intim în Alpii francezi, cei doi au fost nevoiţi să recunoască public faptul că sunt angajaţi într-o relaţie sentimentală. „Tot ce se întâmplă este un lucru firesc. În activitatea mea, şi familiară (n.r. - corect ar fi fost familială) şi politică, eu mă manifest normal. Nu umblu prin cluburi, nu fac parte din lumea mondenă, nu sunt vreun Irinel Columbeanu. Nu neg că am o relaţie cu doamna Oana, de ce să neg?", a declarat Marian Vanghelie la un post de televiziune.

Deşi iniţial a bătut în retragere, Oana Niculescu-Mizil a reacţionat, ieri, pe blogul personal, aruncând cu epitete la care nu se aştepta nimeni: „Da, este adevărat. Marian Vanghelie şi cu mine alcătuim, acum, un cuplu. Suntem doi oameni care se iubesc şi nu ne este ruşine să recunoaştem. (...) Îmi place la Marian tandreţea cu care mă înconjoară şi pe care nu o bănuiam la prima vedere. Este un om inteligent şi un bărbat de încredere".

Marian Vanghelie este arhicunoscut pentru numeroase gafe făcute de-a lungul timpului: nu a ştiut să conjuge verbul „a fi" într-o emisiune televizată şi a stâlcit cuvintele limbii române la aproape fiecare apariţie publică. Contactat de „Adevărul" şi întrebat dacă laudele Oanei Mizil nu s-ar putea întoarce împotriva sa, Vanghelie s-a enervat: „Faceţi mişto cu mine! Eu v-am răspuns din respect pentru presă. Ce are a face inteligenţa...".

Doi oameni în weekend

Marian Vanghelie este căsătorit de 28 de ani cu Charlote şi are un fiu de 14 ani, care studiază la Londra, iar Oana Mizil este implicată de 13 ani într-o căsnicie cu afaceristul libanez Jamil Tohme.

Atât Marian Vanghelie, cât şi Oana Mizil susţin că relaţia lor a început (în urmă cu aproximativ un an) după ce fiecare în parte şi-a încheiat conturile cu vechii parteneri, chiar dacă nu au divorţat oficial.

„Suntem două persoane libere, nu ne-am înşelat soţii sau soţiile. Eu şi Oana suntem doi oameni normali, care au avut ceva de vorbit, care au vrut să plece în weekend împreună şi care în viitor speră într-o relaţie şi mai bună", s-a exprimat edilul sectorului 5.

Lupta cu „băieţii deştepţi"

Colac peste pupăză, această legătură de amor pare să se lase cu implicaţii la vârf în domeniul energiei. Deconspirarea relaţiei dintre cei doi politicieni în urma fotografiilor făcute de paparazzi în Alpii francezi şi publicate în ziarul „Cancan", l-a făcut pe Marian Vanghelie să-şi pună câteva întrebări.

„M-am întrebat şi eu de unde au avut bani paparazzi să stea după noi prin Franţa şi cu ce interes. Am ajuns la nişte concluzii şi o să mă ocup eu mai serios de energie. E un domn Buzăianu, care a vrut ca toată povestea asta să apară", ne-a declarat vicepreşedintele PSD. Bogdan Buzăianu este patronul tabloidului „Cancan" şi implicat în conducerea companiei Energy Holding.

Nepoata garantată de Marian

Paul Niculescu-Mizil (1923 - 2008) a fost membru al Comitetului Executiv al Partidului Comunist Român între 1965 şi 1989. El a avut şase copii, dintre care trei au fost înfiaţi. Oana Niculescu-Mizil este fiica Lidiei Mizil, una dintre fetele demnitarului comunist. Oana Mizil a intrat în politică în anul 1999, când s-a înscris în PDSR. Pe când avea doar 25 de ani a devenit experta lui Ion Iliescu pe problemele Orientului Mijlociu, în mandatul prezidenţial 2000 - 2004.

image
image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite