Ironii în interiorul PSD. Cătălin Ivan: Ne-am amuzat când Dragnea a suspendat o şedinţă ca să vadă „Suleiman Magnificul“. Filmul ar trebui interzis

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Europarlamentarul Catalin Ivan povesteşte, într-o postare pe Facebook, că el şi colegii din PSD s-ar fi amuzat într-o zi în care liderul formaţiunii ar fi suspendat o şedinţă la partid ca să vadă serialul Suleiman Magnificul. Ivan e unul dintre cei mai mari critici ai lui Dragnea din formaţiunea social-democrată.

„Recunosc că nu l-am privit niciodată cu atenţie pe Liviu Dragnea (...) A ştiut să se faca util, să îşi facă loc discret, cu rabdare, sa exploateze slăbiciunile celor din jur. Şi am ajuns aici, cu el controlând aproape toate instituţiile importante ale statului“, a scris eurodeputatul Cătălin Ivan pe Facebook. 

Eurodeputatul continuă printr-o poveste mai veche de la partid. „Ne-am amuzat când a suspendat o şedinţă la partid ca să vadă Suleiman Magnificul. Vazându-i însa evoluţia, acel moment capăta o simbolistică nouă. După criza Sheidehh a urmat criza Plumb si Sheidehh, apoi criza Carmen Dan şi acum catastrofa Dăncila. Concluzia este că filmul Suleiman Magnificul ar trebui interzis. Pe fondul lipsei de cultură, poate crea monştri“, a completat Ivan, unul dintre cei mai mari critici din PSD ai lui Liviu Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite