Iohannis, scrisoare către Tăriceanu şi Zgonea pentru a transmite un mesaj la zece luni de când a fost ales preşedinte. Care sunt temele

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, vineri, o scrisoare celor doi preşedinţi ai Parlamentului, Călin Popescu Tăriceanu şi Valeriu Zgonea, în care solicită să adreseze un mesaj în plenul Parlamentului, la împlinirea a zece luni de la alegerile prezidenţiale.

„Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a transmis vineri, 4 septembrie a.c., o scrisoare Preşedintelui Senatului, domnul Călin Popescu-Tăriceanu, şi Preşedintelui Camerei Deputaţilor, domnul Valeriu-Ştefan Zgonea. Preşedintele Klaus Iohannis solicită, în conformitate cu prevederile Art. 88 din Constituţia României, să adreseze Parlamentului un mesaj, în şedinţa reunită a celor două Camere, din data de 16 septembrie 2015, ora 11.00“, se arată într-un comunicat al Preşedinţiei.

Votul prin corespondenţă, dar şi un cod al incompatibilităţilor ar urma să se numere printre temele mesajului pe care preşedintele Klaus Iohannis doreşte să-l adreseze Parlamentului în data de 16 septembrie, au declarat, pentru Mediafax, surse oficiale.

Pe 16 septembrie se împlinesc zece luni de la alegerile prezidenţiale, care s-au desfăşurat pe 16 noiembrie, moment care l-a confirmat pe Klaus Iohannis în funcţia de preşedinte ales al României.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite