Iohannis o acreditează pe Dăncilă ca adversar în turul al doilea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Klaus Iohannis FOTO presidency

Klaus Iohannis a făcut apel la toate partidele anti-PSD să vină să-l susţină în confruntarea cu Viorica Dăncilă din turul al doilea. Candidatul PNL la prezidenţiale a felicitat în primul rând USR-PLUS pentru că ar fi susţinut un candidat foarte bun, dar acum votanţii alianţei sunt chemaţi alături de el.

Iohannis s-a adresat votaţilor USR-PLUS despre care a spus că „au susţinut astăzi un candidat foarte bun”: „Îi chem să construim împreună acest viitor pe care ni-l dorim”, a subliniat preşedintele Klaus Iohannis.

De asemenea, preşedintele a chemat alături de el susţinătorii dreptei politice, dar a spus că proiectul său include şi electoratul de stânga 

„Noi suntem în poziţia în care să începem să muncim împreună. În final daţi-mi voie să spun că înfrângerea PSD nu înseamnă că votanţii stângii vor fi ignoraţi sau uitaţi. Ei îşi doresc ceea ce-şi doresc toţi românii: bani publici folosiţi corect, pensii stabile, instituţii în slujba cetăţeanului şi legi corecte şi respectate de toţi”,  a mai spus Klaus Iohannis.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite