„Scene oribile pe Otopeni. M-a urmărit prin aeroport ameninţându-mă.“ Incident între un europarlamentar şi Gigi Becali

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gogi Becali. FOTO Inquam Photos
Gogi Becali. FOTO Inquam Photos

Europarlamentarul Cristian Preda a povestit, luni, pe contul de Facebook, că a fost implicat într-un incident pe aeroportul Otopeni cu Gigi Becali. Omul de afaceri l-ar fi ameninţat şi l-ar fi înjurat după ce a fost numit puşcăriaş.

Becali continuă jignirile după cearta cu Preda: „S-a împiedicat cu piciorul de geanta mea. Cheamă poliţia, handicapatule!“

UPDATE Într-o filmare difuzată de Antena 3 se poate observa cum Gigi Becali a ţipat la Preda după ce a fost făcut „puşcărias“. „Eşti europarlamentar şi faci lumea puşcărias“, i-a spus nervos Becali, după ce i-aadresat şi câteva injurii. „Judecătorul v-a zis aşa“, a fost replica lui Preda.


„Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofiţer de ce trec puşcăriaşii pe acolo. Becali aude şi începe să înjure ca la uşa cortului. Mă urmăreşte prin aeroport ameninţându-mă şi urlând porcării de nereprodus. Becali trage un şut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini şi Buşoi îl îmbrăţişează. Scap zicând că voi chema poliţia”, a povestit Cristian Preda pe Facebook.

Şi jurnalista Oana Popescu a povestit ce s-a întâmplat pe Otopeni. „Ciobanul Becali îi da un brânci europarlamentarului Cristian Preda la poarta 10 de aşteptare a avionului către Strasbourg: «bai handicapatule, daca nu te punea Basescu pe liste, mureai de foame! Hai, cheamă poliţia, dă-te dreacu’ de dobitoc!“, a scris Oana Popescu pe Facebook

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite