Iliescu, despre ultima carte a lui Năstase: Băsescu, o obsesie a fostului premier

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ion Iliescu a prezentat ultima carte scrisă de Adrian Năstase FOTO: ADEVARUL
Ion Iliescu a prezentat ultima carte scrisă de Adrian Năstase FOTO: ADEVARUL

Fostul preşedinte Ion Iliescu a declarat astăzi,  la evenimentul de  lansare a cărţii lui Adrian Năstase "Exerciţii de libertate", că "o notă comună" a analizelor lui Năstase este referirea la preşedintele Traian Băsescu.

"Este o cronică la zi a evenimentelor interne şi internaţionale. Citind cartea veţi vedea că o notă comună a analizelor sale este mai ales referirea la preşedintele Traian Băsescu. Este o obsesie a lui Năstase, dar care reflectă o anumită stare de lucru din societatea românească", a spus Ion Iliescu la târgul de carte Gaudeamus.

Iliescu a mai spus despre Năstase că are "un condei pătrunzător, dotat cu un mare talent gazetar".

La lansarea cărţii au fost prezenţi şi Dana Năstase şi fiul cel mare al fostului premier, Andrei. Dana Năstase a precizat. Cu lacrimi în ochi, că soţul său i-a sunat pe ea şi pe fiul său în această dimineaţă, la ora 10.30, şi le-a urat succes. 

Andrei Năstase a prezentat un mesaj al tatălui său şi le-a spus celor prezenţi că există o carte cu file albe în care persoanele care doresc îi pot transmite "câteva cuvinte pe hârtie" lui Adrian Năstase. "Este de fapt cartea celorlalţi pentru Adrian Năstase", a mai spus Andrei Năstase.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite