Guvernarea Antena 3, RTV, Dragnea

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dragnea: „[Am ales] să spunem adevărul, indiferent cât ar fi de crud“. Fie „să spunem adevărul“ este ultima şi cea mai de fiţă modă de carpaccio în Brazilia şi în Alexandria, fie ăsta vrea să provoace un infarct la toată concurenţa din PSD. Nu de alta, dar adevărul e că PSD-ul e putrezit şi plin de Nicolicea, de Codrin, de Vâlcov, de Olguţa, de Nicolae, de Firea, de „crud“ ce e.

„E o acţiune în premieră când un partid are curajul să-şi facă radiografia la 6 luni de guvernare“.

Da' unde făcurăţi, mămică, radiografia asta? Că, dacă ar fi să ne uităm la rezultate, pare să fi fost în reactorul de la Cernavodă. Singurul lucru bun e că e clar că radiaţiile pe care le folosiţi nu funcţionează la proşti şi la pupincuriştii loiali, căci altfel se nenorocea tot partidul.

„Lumea e într-o dinamică de dezvoltare foarte mare, ţările din regiune“.

Da, bre, tot ce e în regiunea Teleormanului este în superdezvoltare ţinând cont de faptul că acolo e un mârlan de suge tot, tot, dar lasă, că îl radiografiază şi pe ăsta Partidul.

„Eu am condus această întâlnire şi am descurajat orice intenţie de escaladare a unui conflict şi le-am cerut colegilor să nu se discute cu patimă“.

Un domn, ce să mai vorbim. Un lord! Hai să nu ne mai ascundem: un rege, un Isus al românilor, băi, nene! Noroc că le-a spus el să nu dea cu patimă în Grindeanu, că altfel cine ştie... pleca săracul premier cu o coloană vertebrală, ceva.

„Continuarea guvernării în actuala stare, cu Grindeanu sau nu premier, e riscantă. În România, în 3 luni, programul de guvernare riscă să devină imposibil de pus în practică“.

Responsabilitate, băi, fraierilor, nu glumă! Fără oamenii supercalificaţi în jurnalism de ţaţe, fără specialiştii în Zeitgeistul oilor, fără doctoranzii lui Oprea şi megagenialul Bădălau unde am ajunge?

„Un procent foarte mare de măsuri din program nu sunt puse în practică“.

Domnu’ Dragnea, a fost acum o lună un inamic al partidului la TV, domne’, unu' cu mustaţă şi cu familie tradiţională, care zicea că e super bine şi că guvernarea PSD e minunea lumii. Eu zic că ar trebui să îl daţi afară din partid.

„Dincolo de eventuale costuri politice pentru mine sau pentru partid, ce va rămâne în cartea de istorie e dacă această coaliţie reuşeşte să facă până în 2020 o ţară puternică, cu venituri mari pentru români, cu o reţea de infrastructură, sistem de sănătate bun“.

Sigur asta o să rămână în istorie dacă istoria aia o scrie Codrin. Mult mai probabil este să rămâneţi în istorie ca guvernarea penalilor, guvernarea 13 pentru România.

„Au fost colegi care mi-au spus ieri şi azi să nu prezentăm toată situaţia public. N-am fost de acord. Trebuie să fie guvernări 100% transparente“.

Sigur, nea Dragnea. Eu zic să fie 1.000% transparente, că doar aşa ar fi normal, considerând cât de minunat şi realist este programul de guvernare şi cât de deştepţi şi pricepuţi sunt şefii de promoţie ai guvernului conform evaluării – doamna Olguţa, doamna Dan şi domnul Daea.

Grindeanu:Liviu Dragnea mi-a oferit şefia mai multor instituţii ale statului doar ca să îmi dau demisia sau chiar să fac parte din viitorul guvern - ministru sau vicepremier“. Dragnea a confirmat.

În concluzie: Grindeanu i-a dovedit că e incompetent până şi lui Dragnea. Dragnea decide că, pentru a scăpa de Grindeanu, acesta ar trebui pus la şefia unor instituţii ale statului. Dragnea, cel care a făcut evaluarea cea minunată pentru binele neamului şi poporului. Dacă asta nu e sociopatie, nimic nu e.

Călin Popescu Tăriceanu: „Suntem conştienţi că există o discrepanţă majoră între percepţia publică generală legată de performanţa guvernului şi realitate. Percepţia publică părea una mai degrabă pozitivă, dar analiza amănunţită relevă o situaţie care devine mai mult decât preocupantă şi ne dă temerea că riscăm să eşuăm.

Gura lui Călin adevăr grăieşte.

Antena 3 şi RTV sunt, în fapt, cei care conduc România. O bună parte a românilor crede ce pofteşte Ghiţă şi Varanul sau ce vrea cel care marcă banul la Realitatea şi la B1. Gâdea, Ciuvică, Badea, Creţuleasca, Ciutacu, Chirieac, Roşca Stănescu, Pieleanu, Grecu şi o mare parte a clasei politice - toţi au dovedit repetat că se poate trăi foarte bine fără coloană vertebrală şi mâncând rahat la comandă la ore de audienţă maximă. Rezultatul este pe măsură.

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite