Klaus Iohannis: „Sunt un politruc care vrea să candideze la Preşedinţie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Klaus Iohannis, candidat la alegerile prezidenţiale, a afirmat joi, la o dezbatere pe tema educaţiei, că a ajuns „un politruc“ care vrea să candideze la Preşedinţia României.

Am antecedente în sistemul educaţional. Am fost dascăl de fizică timp de 15 ani, am condus un inspectorat şcolar mai puţin timp, trei ani. Acum sunt un politruc care vrea să candideze la Preşedinţia României. Consider că este un privilegiu pentru mine că am ajuns într-o poziţie în care pot să îmi exprim câteva opinii legate de ce ar putea să fie sistemul educaţional pentru România“, a declarat Iohannis.

Liderul PNL a vorbit despre sistemul de educaţie şi, punctual, despre problemele întâmpinate de profesori.

„Ştim cu toţii că avem o problemă mare cu corpul profesoral. Cea mai mare problemă nu este calitatea corpului profesoral. Este greu să aştepţi de la un profesor de liceu să performeze excepţional dacă cu salariul lui nu reuşeşte să întreţină o familie. Eventual, dacă amândoi din familie sunt profesori, reuşesc să ajungă la ceva care se numeşte nivel de subzistenţă, dar mai mult, probabil, nu“, a mai spus el.

Citeşte şi:

Cum văd analiştii inflaţia de candidaţi ai dreptei

Dreapta va fi reprezentată în primul tur al prezidenţialelor de trei candidaţi trimişi de partide şi de încă trei independenţi. Analiştii politici arată care sunt avantajele, dar şi dezavantajele acestei pleiade de candidaţi

Hal de campanie electorală: cine a fost şi cine n-a fost la Grivco

DUEL O nouă miză măruntă agită precampania electorală. Liderul PSD l-a acuzat pe liderul PNL că a fost prezent la Grivco, în biroul lui Dan Voiculescu, în 2009, unde a negociat funcţia de premier. În replică, Iohannis a negat şi l-a provocat pe Ponta să arate dovezi

Politică



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite