Gorghiu: Platforma lui Cioloş este un set de principii cu care suntem de acord; contribuţia PNL va veni de acum înainte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni, la Antena 3, despre platforma lansată de premierul Dacian Cioloş, că este vorba despre un set de principii cu care liberalii sunt de acord şi a precizat că PNL îşi va aduce de acum înainte contribuţia la această platformă.

Alina Gorghiu a afirmat că documentul prezentat de premierul Dacian Cioloş este  „un set de principii cu care premierul a venit şi cu care cei de la PNL sunt de acord[. ]Contribuţia PNL va veni abia de acum înainte. Mâine, în Biroul Politic Naţional, împreună cu colegii vom aduce opinia noastră pe această platformă”, a mai spus preşedintele PNL. 

Gorghiu a declarat că principiile şi platfoma însemană enunţuri de bun-simţ, iar diferenţa, faţă de alţi oameni politici, este ]credibilitatea omului care îşi asumă aceste principii”. „Una este vocea domnului Dragnea care vorbeşte despre o Românie fără corupţie, şi alta este când aceste lucruri le auziţi cu vocea responsabilă a lui Cioloş”, a menţionat aceasta. 

Prim-ministrul Dacian Cioloş a dat publicităţii, luni seara, Platforma 100 care cuprinde principiile şi proiectele pe care vrea să le aplice în cazul în care va rămâne prim-ministru, platforma conţinând 10 principii de bază, un program de măsuri pentru primele 100 de zile ale viitoarei guvernări şi un portofoliu de proiecte naţionale.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite