FOTO Udrea, la braţ cu Vasile Blaga la petrecerea de Revelion

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministrul Dezvoltării şi Turismului, Elena Udrea, a postat pe blog câteva fotografii de la petrecerea de Revelion de la Predeal, într-una dintre ele strângându-l de braţ călduros pe preşedintele Senatului, Vasile Blaga, cunoscut pentru divergenţele avute de-a lungul timpului cu colega sa de partid.

„Suntem deja în noul an! Am petrecut un Revelion frumos, în Predeal, cu multă veselie, dans, alături de oameni extrem de amabili, puşi pe distracţie. Chiar dacă am fost în compania unor colegi, noaptea de trecere dintre ani a fost un moment de deconectare, un moment în care nu s-a făcut politică şi în care toţi am întâmpinat cu speranţă anul 2012", a relatat pe blog Elena Udrea.

Avea un umăr gol...

„Spumoasă" nu este însă relatarea ministrului, transformată uşor într-o lecţie de răbdare pentru românii care vor avea „un an al confirmărilor", după măsurile anticriză adoptate, ci prezentarea fotografiilor de la petrecere, în care Udrea apare fie într-o rochie decoltată, cu părul „alungit" şi cu bucle romantice, fie într-o ţinută sport-casual, zâmbind şăgalnic lângă brazii cu zăpadă.

Ultima fotografie pare însă făcută la Castelul Contelui Dracula. „Pozele nu sunt de o calitate foarte bună, fiind făcute cu telefonul", s-a scuzat Udrea, promiţându-le totodată fanilor mai multe poze când va face transferul de pe cardul aparatului foto.

„Să aveţi cu toţii un an bun şi plin de împliniri. La mulţi ani tuturor!", îşi încheie ministrul postarea, în care i-a avertizat totodată pe români că nu vor scăpa de criză nici în 2012.

image


Elena Udrea, ţinând în mână un pahar de şampanie la trecerea dintre ani

image
image

SURSĂ FOTO: elenaudrea.ro

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite