Florin Zamfirescu confirmă dezlănţuit sentimentele anti-UE: „Să înnebunim că sunt unii la Bruxelles care sunt necrofili? Eu cred că sunt şi necrofili“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florin Zamfirescu FOTO David Muntean
Florin Zamfirescu FOTO David Muntean

Florin Zamfirescu împărtăşeşte ideea din articolul de pe ortodoxinfo.ro, distribuit de deputatul PSD Vasile Cîtea, potrivit căruia a spus, într-o postare pe Facebook: „Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă“. Contactat de „Adevărul“, actorul a explicat că este revoltat în ceea ce priveşte relaţia ţării noastre cu Uniunea Europeană, considerând că România e o ţară „de oameni trişti care sunt furaţi“.

Contactat de „Adevărul“ pentru a confirma sau infirma dacă a spus că „Uniunea Europeană e o curvă satanistă", Florin Zamfirescu a susţinut că: „Eram foarte revoltat pe relatia ţării noastre cu Uniunea Europeană. Se dovedeşte în continuare a fi o batjocură, suntem o colonie, cum spune toată lumea, nu sunt singurul care spune asta“.

Totuşi, actorul consideră că ideea de bază e aceeaşi, şi anume că Uniunea Europeană are o vină majoră, aceea că ar strica educaţia copiilor noştri. „Nu ştiu ce au citat, dar ideea asta este. Cum poţi să spui despre cineva care strică educaţia copiilor, cum poţi să spui? Despre cineva care îi învaţă sexologie de la 6 ani, care ne spune «vezi că tu nu ştii dacă e băiat sau fată» . Adică să tăcem cu toţii şi să înnebunim că sunt unii la Bruxelles care sunt necrofili? - eu cred că sunt şi necrofili. Adică e ceva grav. Şi noi să tăcem şi să înghiţim, că vezi Doamne, că ne e ruşine? Dar lor nu le e ruşine? De ce să tăcem? Pentru că lucrurile sunt clare, nu e o părere, nu e o senzaţie. Ce atâta propagandă LGBT?“, a declarat actorul.
 
Zamfirescu spune că, în zilele noastre, nu mai putem da nicio definiţie unor cuvinte ca „perversiune“ sau „pervertire“: „Mai există termenul? Când perverteşti pe cineva ce înseamnă, când îl întrebi pe un băiat de 6 ani dacă e fată sau băiat? Dar chiar aşa, suntem nişte mameluci? Nişte oameni care tăcem şi lăsăm sa ni se verse toate lăturile în cap?“.

Actorul a mai adăugat că România nu e o ţară săracă, dar oamenii sunt furaţi. Mai mult, ţara n-ar avea nevoie de ajutor „francez sau englez, cred că ei ar avea nevoie de noi“. „Au nevoie de mâna noastră de lucru, au nevoie de toate cele pe care noi le dăm sau ni se iau. Păi, şi la un moment dat zicem «hai să tăcem, hai să înghiţim, că noi suntem proşti şi nu zicem nimic». Uite că nu suntem toţi proşti, despre asta e vorba“, a adăugat Florin Zamfirescu.

În momentul în care România a intrat în Uniunea Europeana, actorul se declarase, totuşi, fericit. A spus, atunci, „În sfârşit!“. Astăzi însă şi-a schimbat părerea: „Acum mă întreb dacă în asta am intrat, în căc*t? Atunci ce atâta mirare?“

Articolul de pe ortodoxinfo.ro provine dintr-o scrisoare deschisă pe care actorul a publicat-o pe Facebook, după cum a explicat acesta. Zamfirescu a punctat: a crezut în UE, dar nu mai poate crede, îi e scârbă: „Îmi pot cultiva grâul şi porumbul, avem zăcăminte. Numai lăsaţi în pace să fim. Dar de ce trag de noi sa ne înveţe, să ne educe? Să nu bagăm de seamă că ne fură toate bunurile, inclusiv femeile, inclusiv copiii, inclusiv inteligenţa, zacămintele, solul şi văzduhul! Şi noi tăcem. Ar trebui să multiplicaţi ce am spus eu acolo, pentru că sunt gândul şi vocea unui revoltat care nu mai poate trăi“.

Revolta actorului se răsfrânge şi asupra vicepreşedintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans, care nu ar trebui să dea directive în ceea ce priveşte România. „Eu să fiu binecrescut. Vine nemernicul ăla de Zimmerman sau cum îi spune - oricum, sunt mai mulţi - şi uitaţi-vă cum circulă beat non-stop. Îl sprijină să nu cadă de pe tribună. E pe internet, nu l-am filmat eu. Noi vorbeam de Băsescu... era beţiv, nu trebuia să fie şeful tării, că nu merita. Dar Zimmerman merită? Nu îndrăzneşte nimeni să zică nimic. Ce, sunt singurul care descoperă în ce am intrat?“, a completat actorul.

Deputatul PSD de Iaşi Vasile Cîtea a distribuit pe Facebook un articol de pe publicaţia ortodoxinfo, potrivit căuia actorul Florin Zamfirescu ar fi spus, într-o postare pe reţeaua de socializare: „Dragă Uniune Europeană, eşti o curvă satanistă“.

Citeşte şi:

Cine sunt „vestele galbene“ care au răvăşit Franţa în weekend

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite