Firea: Pasajul Sudului va fi finalizat de Crăciun

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul ales al Primăriei Capitalei, Gabriela Firea, a anunţată că a primit asigurări că Pasajul Sudului va fi finalizat de Crăciun, deşi inaugurarea trebuia să aibă loc la finalul anului trecut.

„Pasajul trebuia finalizat la finalul anului trecut. Acum suntem deja în iunie şi lucrările sunt realizate în proporţie de 60%. S-au făcut greşeli de către toţi cei implicaţi. Trebuie să învăţăm din aceste greşeli şi să nu le repetăm. Furnizorii de utilităţi nu au ştiut exact care sunt traseele cablurilor şi ţevilor, Primăria nu a urmărit îndeaproape lucrările, iar constructorul a aşteptat până s-au deviat toate utilităţile, nu s-a avansat cu alte lucrări. Cum se întâmplă în multe situaţii de acest gen, lipsa comunicării e sursa tuturor problemelor“, a spus Gabriela Firea, potrivit unui comunicat de presă.

Primarul ales al Capitalei a precizat că banii sunt alocaţi de Consiliul General, dar nu se pot face plăţi pentru că antreprenorul nu a emis documentele justificative pentru achitarea sumelor datorate.Din aceste motive termenul de execuţie a fost decalat până la finalul lunii martie, anul viitor. Dar am primit azi asigurările că, de Crăciun, Pasajul Sudului va fi finalizat", a declarat social-democrata, potrivit Mediafax.

Gabriela Firea a mai spus că va merge, personal, pe şantier pentru a verifica. „Voi fi şi eu prezentă pe şantier cât de des posibil“, a mai spus Gabriela Firea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite