Firea, nou atac la adresa lui Dragnea: „Sper că mai mulţi colegi din PSD se vor trezi şi vor lua atitudine“. Ce spune despre o candidatură la prezidenţiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a continuat, duminică seara, atacurile la adresa lui Liviu Dragnea, liderul PSD, acesta fiind acuzat de faptul că el este cel care ia toate deciziile în partid. Mai mult, Firea a solicitat ca şi alţi colegi să-şi spună nemulţumirile.

„M-au sunat colegi să-mi spună că am dreptate, dar că nu este momentul să arate susţinerea pentru argumentele mele. Nu a fost un succes fulminat al lui Dragnea împotriva mea, aşa cum s-a prezentat la televizor. Au fost foarte puţini care m-au atacat. Restul colegilor care au intervenit au fost extrem de echilibraţi, iar foarte mulţi nu au luat cuvântul. Spre exemplu, a avut un limbaj neadecvat un domn deputat care nu este membru CEX. Nu este normal să se exprime faţă de vicepreşedinţi ai PSD, oameni care nu fac parte din CEX. Este un domn deputat care a mai avut momente neplăcute cu reprezentanţi ai presei. E neplăcut ca domnul Dragnea să nu intervină când un domn ca acela face afirmaţii neadevărate despre mine. Ba dimpotrivă, i-a dat cuvântul şi l-a încurajat să continue. Mai mult, aceeaşi persoană a luat o atitudine nedemnă faţă de cei de la Bruxelles, total nepotrivită. Acum, vine oricine şi nimeni nu ia atitudine împotriva lui după aceste cuvinte. Au fost cuvinte nedemne şi incorecte faţă de oficialii europeni“,  a declarat Gabriela Firea, într-o intervenţie telefonică la România TV

„Sper că mai mulţi colegi din PSd se vor trezi şi vor lua atitudine“, a continuat vicepreşedintele PSD. Aceasta a precizat şi cum stau lucrurile în PSD şi cine hotărăşte totul. „Avem acum o conducere unică. Nu are cum să ştie un om (n.r. - Liviu Dragnea) toate lucrurile“, a mai spus primarul general.  

De asemenea, fiind întrebată dacă vrea să candideze pentru prima funţie în stat, Firea a precizat. „Nu e cazul şi momentul acum. Poate o s să candidez la al doile amandat de primar“. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite