Fata ministrului Petre Daea le-a cerut colegilor să o sponsorizeze cu câte 10 lei ca să meargă în vacanţă. „Hey people, Sâmbătă plec în Vamă“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Daniela Daea, aici profundă      Foto: Facebook
Daniela Daea, aici profundă      Foto: Facebook

La scurt timp după ce a fost angajată la Agenţia pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale (AFIR), Daniela Daea, fiica ministrului Agriculturii, Petre Daea, le-a cerut colegilor să-i sponsorizeze o plimbare la Vama Veche, scrie România Liberă.

„Hey people, Sâmbătă plec în Vamă cine vrea să ajute cu 10 lei pentru drum să vină la Biroul de Presă. Relaxarea face munca mai uşoară. Mulţumesc, Dana”, a scris fiica ministrului, într-un mail trimis către mai mulţi colegi, la data de 19 iulie, obţinut de România Liberă. Daniela Daea lucra din aprilie la AFIR, în calitate de referent, reiese din declaraţia de avere depusă de ea.

Biroul de presă al AFIR a confirmat că Daniela Daea a trimis acest mail şi a anunţat că a sancţionat-o verbal

„Ca răspuns la solicitarea dumneavoastră, în urma verificării aspectelor -semnalate, vă aducem la cunoştinţă următoarele informaţii: Dana Florentina Daea a fost avertizată verbal de către şefii ierarhici privind utilizarea e-mail-ului de serviciu, în conformitate cu prevederile Regulamentului Intern al Agenţiei pentru Finanţarea Investiţiilor Rurale. De asemenea, precizăm că nu a fost colectată nicio sumă de bani în sensul indicat de dumneavoastră”, se arată într-un răspuns al AFIR către “România liberă”.

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, recunoştea nonşalant ziele trecute că şi-a angajat fiica cea mică, Dana, chiar în ministerul pe care îl conduce. „Este un adevăr pe care nu îl ocolesc şi n-aş avea de ce să o fac. Este un copil care, ca şi dumneavoastră, aşteaptă să-şi găsească rostul în viaţă. Sper să-l găsească, iar în ceea ce mă priveşte, ca părinte, o ajut să-l găsească, pentru că e firesc, este natural“, a declarat Petre Daea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite