VIDEO Dragnea a votat pentru referendumul pe Justiţie şi a găsit vinovaţii pentru cozile din diaspora: „ambasadorii, tabletele şi cele două liste“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

LIderul PSD Liviu Dragnea a votat duminică seară la Liceul Jean Monet din Capitală. În mod surpinzător, Dragnea a cerut şi buletinele pentru referendumul pe Justiţie. „Nu văd de ce este o surpriză. Am spus tot timpul că susţin temele de la referendum“, a explicat liderul PSD, care a dat vina pe ambasadori pentru cozile la votul din diaspora.

Liderul PSD LIviu Dragnea a mers să voteze abia la ora 19.30, la Liceaul Jean Monet din Capitală. Dragnea a stat la coadă pentru a vota şi a refuzat să facă declaraţii înainte de vot. Liderul PSD a luat toate cele trei buletine de vot, deci şi cele pentru referendumul pe Justiţie. 

„Nu văd de ce este o surpriză. Am spus tot timpul că susţin temele de la referendum. Nu este o zi tristă, este o zi bună, pentru că au venit mulţi oameni la vot. Îmi pare rău că au fost cozi foarte mari. Sunt întârzieri de la tabletă şi de la cele două liste. În diaspora ar trebuie să-i întrebăm pe ambasadorii care au fost numiţi în Spania, Italia şi Marea Britanie. Sunt secţii de vot unde nu e nimeni. Irina a votat dimineaţă, în Drumul Taberei. Vorbim după ora 21.00“, a spus Liviu Dragnea după ce a votat. 

Premierul României, Viorica Dăncilă, a votat  la ora 12.00, tot la Liceul Jean Monnet din Capitală.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite