Dragnea: Sistemul de justiţie nu trebuie să se învârtă în jurul lui Iohannis, Kovesi sau Lazăr. Sper ca Tudorel Toader să nu dea înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat faptul că susţine principiile enunţate de Tudorel Toader privind modificarea mai multor legi din domeniul justiţiei, inclusiv eliminarea preşedintelui din procedura de numire a procurorilor-şefi. Mai mult, preşedintele PSD a punctat că „sistemul de Justiţie nu trebuie să se învârtă în jurul lui Iohannis, Kovesi sau Lazăr“.

Întrebat ce părere are despre propunerile lui Tudorel Toader privind pachetul de legi pe Justiţie, Liviu Dragnea a precizat: „Dumneavoastra aveţi impresia că România trebuie să meargă înainte sau înapoi după ce dorinţe are Klaus Iohannis? Nu! Sistemuul de justiţie nu trebuie să se învârtă în jurul lui Klaus Iohannis, nici a lui Kovesi, nici a lui Lazăr““. 

„Deocamdată avem nişte principii care au gândirea şi analiza lui Toader, pe care îl respect foarte mult“ a completat liderul PSD. 

În plus, acesta a lansat un atac şi la preşedintele Klaus Iohannis, cel care a criticat propunerile lui Toader şi care este, potrivit lui Dragnea, „vremelnic într-o funcţie şi poate e speriat că ar putea pierde nişte pârghii“

Concluziile lui Dragnea au fost următoarele: Tudorel Toader nu trebuie să dea înapoi cuc ele anunţate şi Parlamentul va avea ultimul cuvânt pe legi. 

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite