Dragnea s-a speriat că e interceptat de „statul paralel“ în sala de judecată. De fapt, era o aplicaţie din propriul telefon mobil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD Liviu Dragnea s-a speriat că este interceptat dîn sala de judecată. „Au apărut nişte puncte luminoase pe ecran şi scria: «Se ascultă...», apoi a apărut pe ecran exact ce spunea domnul avocat în pledoarie“, a spus Liviu Dragnea când a ieşit de la prces. De fapt, era o aplicaţie a telefonului mobil.

„Când avocatul Marian Nazat ( avocatul lui Liviu Dragnea - n.r) îşi susţinea pledoaria, ecranul mobilului meu s-a albit şi au apărut nişte puncte luminoase pe ecran şi scria: «Se ascultă…», apoi a apărut pe ecran exact ce spunea domnul avocat în pledoarie. A durat cam 10-12 secunde”, a spus Liviu Dragnea marţi, la finalul procesului, adăugând că s-a speriat.

Fenomenul tehnologic care l-a speriat pe Dragnea este, de fapt, o aplicaţie a telefoanelor mobile, o extensie a căutării vocale pe Google, care permite recunoaşterea vocală şi transformarea automată a textului vorbit în text scris (Google Voice Input). Aplicaţia porneşte automat dacă utilizatorul apasă pe simbolul de microfon de pe tastatură (vezi captura foto mai jos).

De altfel, ziariştii prezenţi la declaraţii i-au spus imediat lui Dragnea că e vorba de o aplicaţie de mobil. „Sper să fie o aplicaţie la telefon“, a replicat Dragnea.

image
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite