Dragnea: Toată lumea a constatat că ni se inventează ceva. O destabilizare a PSD poate produce destabilizare în ţară

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru
FOTO Mediafax / Andreea Alexandru

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat joi, la finalul şedinţei Comitetului Executiv Naţional (CExN) în cadrul căreia Sevil Shhaideh, Rovana Plumb şi Răzvan Cuc au demisionat din funcţiile de miniştri, că partidului i se inventează ceva şi a avertizat că o destabilizare a PSD poate produce destabilizare şi în ţară.

„Toată lumea a constatat că ni se inventează ceva. Cum apare o măsură bună, cum trebuie românii să simtă efectele, trebuie să apară ceva. Trebuie să fim în defensivă, poate – poate românii nu simt. A fost o supărare foarte mare în Cex că azi ne-am fi putut întâlni şi discuta despre creşterea economică peste estimările noastre. Sperăm ca în perioada următoare să putem comunica mai bine”, a spus Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a spus că atât el, cât şi ceilalţi lideri ai partidului au greşit pentru că s-au lăsat influenţaţi de „oameni de bine”.

„Le-am spus colegilor mei că toţi am greşit, toţi ne-am lăsat influenţaţi de oameni de bine din afara partidului care brusc au devenit foarte grijulii cu PSD. şi oameni din presă şi din alte instituţii publice. Dau sfaturi şi preşedintelui partidului şi premierului şi altor colegi cum e bine şi cum nu e bine. Azi se produce o ruptură. PSD a trecut azi printr-o cumpănă foarte mare. O destabilizare a PSD, cel mai mare partid din România, poate produce o destabilizare în ţară”, a mai spus el.

Liviu Dragnea a mai precizat că atât el, cât şi premierul au comunicat prost unul cu celălalt şi că nu mai pot fi făcute asemenea greşeli, care să pună partidul, coaliţia şi Guvernul într-o situaţie limită.

„Toţi am greşit în ultima perioadă. Toţi ne-am lăsat  influenţaţi de oameni de bine, de oameni din afara partidului, care brusc au devenit foarte grijulii cu PSD", a declarat liderul PSD.

El a mai spus că „PSD a trecut astăzi printr-o cumpănă foarte mare, care poate aduce instabilitate şi în ţară" şi că premierul a discutat şi despre eventualitatea demisiei.

„Mihai a discutat şi despre eventualitatea să-şi dea demisia, văzând poziţia partidului. Eu i-am spus că nu poate să facă aşa ceva. Am constatat amândoi că am comunicat prost unul cu altul, eu îmi asum. Nu mai putem face asemenea greşeli să punem şi partidul şi coaliţia şi guvernul într-o situaţie limită", a adăugat Dragnea, în conferinţa de presă susţinută alături de premier, la finalul şedinţei CEx.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite