Dragnea: Iohannis a pus sistemul pe mine şi îmi cere demisia. Asta e plăcerea lui

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Liderul PSD, Liviu Dragnea, susţine că problemele sale penale survin din faptul că preşedintele Klaus Iohannis „a pus o parte din sistem pe el“. Ieri, şeful statului i-a cerut demisia lui Dragnea din fruntea Camerei Deputaţilor, întrucât, din postura de al treilea om în stat, face România de râs în străinătate cu problemele sale penale.

„Nu e prima dată când (Klaus Iohannis - n.r) îmi cere demisia. Are această plăcere. Mai pune câte o parte din sistem pe mine şi iar îmi cere demisia. Aşa se lucrează. Se pare că e o colaborare bună PNL-DNA, pe care am văzut-o la şueta GDS“, a spus Liviu Dragnea.

Liderul PSD a anunţat că la parada de 1 Decembrie nu va sta alături de şeful statului, la Arcul de Triumf, ci va merge undeva în ţară.  „Nu accept invitaţia preşedintelui Iohannis pentru că nu cred în ea“, a spus Dragnea. 

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri seară, faptul că Liviu Dragnea, preşedintele Camerei Deputaţilor, trebuia să demisioneze din această funcţie din momentul în care a început să aibă probleme cu legea.

„Este greşit ca în conducerea statului să ajungă oameni cu probleme penale, fiindcă acesta este rezultatul. Ei ajung acolo şi vor să-şi apere pielea proprie, nu pielea românului şi atunci apar astfel de situaţii de tip circ, când oameni în toată firea vin şi statuează prostii de tipul statului paralel, se victimizează şi aşa mai departe, când de fapt scopul lor este doar de a-şi proteja propria persoană”, a afirmat preşedintele.

Te-ar putea interesa şi:

Iohannis îi cere din nou demisia lui Dragnea: Nici nu trebuia să ajungă în funcţie. Acest tip de circ cu victimizări nu face bine democraţiei

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite