Dragnea: „Eu încă sper ca Tudose să rămână premier“. Ce lideri din partid îl însoţesc pe şeful PSD în turneul acestuia prin judeţele Moldovei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos
Liviu Dragnea. FOTO Inquam Photos

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a spus, vineri, că el încă speră ca Mihai Tudose să rămână premier. El a răspuns astfel după ce a fost întrebat despre declaraţiile deputatului PSD Cătălin Rădulescu, care a cerut întrunirea de urgenţă a CEx al partidului pentru a discuta despre o eventuală schimbare a Guvernului după „ieşirea necontrolată şi nestatutară” a premierului Tudose.

„Eu încă sper ca Tudose să rămână premier“, a declarat Liviu Dragnea, vineri, întrebat despre solicitarea lui Cătălin Rădulescu. Dragnea a făcut aceste declaraţii la Bacău, el aflându-se în aceste zile într-un turneu prin judeţele Moldovei, unde se întâlneşte cu liderii filialelor PSD.

Liviu Dragnea este însoţit de vicepremierul Paul Stănescu, dar şi alte persoane apropiate din PSD, cum e Adrian Gâdea, secretar de stat în Ministerul dezvoltării şi preşedinte al PSD Teleorman. 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a cerut întrunirea de urgenţă a Comitetului Executiv al partidului pentru a discuta despre o eventuală schimbare a Guvernului după „ieşirea necontrolată şi nestatutară” a premierului Tudose şi insubordonarea sa faţă de deciziile partidului.

„Deputatul AKM“, aşa cum mai e cunoscut Rădulescu, scrie pe pagina sa de Facebook că ar trebui ca PSD să îşi retragă sprijinul politic pentru Tudose, spunând că premierul a afectat imaginea partidului prin atacurile împotriva unor colegi, prin insubordonare faţă de partid şi prin neasumarea Legilor justiţiei.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite