Dragnea, la Congresul PSD: Un discurs al urii a invadat tribuna Parlamentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a vorbit sâmbătă, la Congresul PSD, despre un discurs al urii care a invadat spaţiul public, inclusiv tribuna Parlamentului. Dragnea a spus că înjurăturile au devenit mijloace prin care opinia publică este bombardată în fiecare zi.

„Calomnia, înjurăturile au devenit mijloace prin care opinia publică este bombardată în fiecare zi. Vedem bine că un discurs al urii a invadat televiziunile, mediul online şi chiar şi tribuna Parlamentului. Aţi văzut la ce s-a ajuns câteodată în Parlament. Se pare că un minim consens politic şi social devine imposibil. În anul Centenarului, societatea noastră este profund divizată şi intoleranţa elimină orice şansă de dialog politic”, a declarat Liviu Dragnea.

Preşedintele PSD a mai spus că nu trebuie acceptată divizarea societăţii şi că e datoria partidului să regândească „proiectul de societate”.

„Ca cel mai important partid din România, nu vreau să acceptăm asta. Ştiu că nu este simplu, dar nu vreau să privim resemnaţi cum România se goleşte de oameni. Cred că este datoria noastră ca încă odată, poate ultima dată, să lansăm un apel sincer la reconsiliere şi dialog, să încercăm să trecem peste diferenţă, să uităm de momentele de conflict din trecut, să chemăm toate forţele pentru a regândi proiectul nostru de societate”, a mai spus Dragnea.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite