DOCUMENT Florian Coldea, scrisoare către Comisia de anchetă privind prezidenţialele din 2009. A fost sau n-a fost la Oprea acasă?

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Generalul Florian Coldea, fost adjunct al SRI, nume apărut în dezvăluirilor făcute de jurnalistul Dan Andronic despre noaptea alegerilor din 2009, a trimis Comisiei parlamentare de anchetă o scrisoare în care nici nu confirmă, nici nu infirmă că a fost acasă la Gabriel Oprea, ci doar menţionează că a participat în acea zi la evenimente private. Coldea a anunţat că nu va participa la audierile comisiei de mâine.

Generalul Florian Coldea a trimis Comisiei parlamentare de anchetă a alegerilor prezidenţiale din 2009 o scrisoare în care face o serie de precizări despre noapte alegerilor. Potrivit celor comunicate. 

Generalul Coldea afirmă că a respectat legile şi regulamentele militare în activităţile sale private, iar oricine are alte informaţii are datoria să le prezinte public.

„Precizez că, în contextul particular al zilei de 6 decembrie 2009, nu am luat cunoştinţă de niciun fel de date, informaţii, respectiv fapte sau împrejurări referitoare la posibilitatea afectării rezultatului eelctoral sau cu privire la alte aspecte care fac obiectul activităţii Comisiei", a scris generalul Coldea în scrisoarea adresată comisie de anchetă.

De asemenea, Coldea spune: "În mod firesc, ca orice alt cetăţean, ocazional am avut şi activităţi cu caracter privat - fără nicio legătură cu atribuţiile mele de servicu sau care să implice calitatea mea profesională".  

Redăm scrisoarea trimisă de generalul Coldea:

scrisoare coldea
scrisoare coldea 2
Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite