Despre rochia cu găurele a D-nei Dăncilă: „Aşa ceva nu există!“

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Când am văzut pe net câteva poze cu D-na Dăncilă la întâlnirea cu oficialii Uniunii Europene, îmbrăcată într-o rochie cu găurele, mai întâi m-am frecat bine la ochi şi apoi am exclamat, precum ţăranul în faţa girafei: „Aşa ceva nu există!“.

Şi chiar cred că nu există. Eu încă sunt convins că este o făcătură a unor internauţi glumeţi şi consider că s-a depăşit orice limită. Putem face poante şi glume pe seama guvernanţilor şi politicienilor noştri, dar totuşi, totul are o măsură. Sunt oamenii care guvernează o ţară (europeană!), sunt cei care reprezintă România şi poporul român taman la Bruxelles şi tot felul de răuvoitori îşi bat joc pe net de domniile lor.

Tot aceşti răuvoitori au făcut tot felul de poze trucate, ba era Miss Piggy, ba alte animăluţe, ba era coafată mai nu ştiu cum şi aşa mai departe. Cu astea mai treacă meargă, dar din nou, cu poza asta cu D-na Dăncilă în rochiţă cu găurele chiar se exagerează. Oameni buni, gândiţi-vă totuşi că d-na Prim Ministru are şi ea un soţ, o familie, rude, prieteni – ce-o să spună când o să vadă pozele alea cu dumneaei? Şi ce-o să gândească poporul?

Să ştiţi că pentru o clipă m-am gândit că pozele alea sunt reale, că prea apăreau peste tot şi chiar, mi se pare, că am văzut şi un video, dar cu tehnologia din ziua de azi poţi face orice! Aşa că mi-am spus din nou: „Aşa ceva nu există!“

Trebuie să mărturisesc, în nimicnicia mea, m-a bătut gândul că d-na Dăncilă s-a îmbrăcat în rochia aia pentru că aşa i-a cerut domnu’ Liviu! Parcă îl şi văd spunându-i doamnei: „Ia te rog Viorico să te îmbraci în rochia aia cu găurele, aşa să le-o tragi peste bot ălora de la UE de să nu îşi mai bage nasul în treburile noastre! Să îi tratăm şi noi aşa cum ne tratează ei, fir’ar al dracu’ să fie!“ Iar doamna să răspundă: „Dacă aşa a spus domnu’ Liviu, aşa trebuie să fie!“

Şi ca mărturisirea să fie completă, am ajuns să mă gândesc că această ipoteză (răutăcioasă, de fapt) ar fi plauzibilă ţinând cont de faptul că lui dom’ Liviu i se spune, tot în mod răutăcios, „Flauşatul“! Poate îi plac lui dom’ Liviu rochiţele flauşate, sau cine ştie!

Bineînţeles că am alungat imediat astfel de gânduri şi am spus că nu se poate, totul e o făcătură ba a internauţilor, ba a multinaţionalilor, a băncilor poate, că şi aşa i-aţi supărat recent, sau, dacă nu, precis a lui Iohannis sau Soros. Neapărat!

În ce lume am ajuns să trăim!!

Mai lipsea să facă ăştia tot felul de poze şi clipuri cu domnul Ministru Tudorel Toader, în chip de măscărici, şi să îi pună în gură tot felul de vorbe, cum că nu el a demis-o pe Kovesi, ci tot preşedintele Iohannis şi altele asemenea. Şi, ca tacâmul să fie complet, să o mai pună şi pe d-na Ministru de la Interne – cum o cheamă? ah, da, d-na Carmen Dan – să o pună şi pe dumneaei în tot felul de ipostaze ridicole, ba că a spus că a pus pe agenda de lucru chestia cu Schengen, ba că ăia de la UE au infirmat etc. etc.

Ca să închei: aflu că ultima gogomănie care circulă pe net e că tot ăştia de la UE ar fi spus că rata de creştere a României pe 2019 va fi doar de 3,8% şi nu 5,5% cât a calculat guvernul nostru, iar rata de inflaţie va fi de 3,3% şi nu 2,8% cât speră guvernul Dăncilă! E clar: nici să lucrezi în linişte pentru tărişoara asta nu se mai poate!

Şi, totuşi, o întrebare mă roade: dacă rochia aia cu găurele a existat cu adevărat?! Râdem noi, glumim, dar, vă rog, nu părăsim incinta!

A naibii comedie!

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite