Încă o demisie din PSD! Nicolae Marin, chestor al Senatului, pleacă din partidul condus de Dăncilă. PSD pierde majoritatea la Senat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Senatorul Nicolae Marin a anunţat, vineri, că a renunţat la calitatea de membru PSD şi la funcţia de chestor al Senatului. Marin spune că va activa ca parlamentar independent. În urma acestei demisii, PSD pierde majoritatea la Senat. În acest moment, social-democraţii sunt dependenţi de ALDE în ambele Camere ale Parlamentului.

„Într-o democraţie sănătoasă, dezbaterea şi competiţia sunt încurajate pentru că aduc progres. Constat că dezbaterile provocate de mine în ultima perioadă în PSD Galaţi au deranjat şi am fost izolat. Pentru binele tuturor, am hotărât să renunţ la calitatea de membru PSD şi de chestor al Senatului şi voi activa ca senator independent până când mă voi implica într-un alt proiect politic. Le mulţumesc celor care susţin demersul meu chiar dacă n-au avut curajul să vorbească, deocamdată, în public”, a precizat Marin.

La începutul lunii august, Nicolae Marin a candidat la şefia PSD Galaţi, dar a fost învins de europarlamentarul Dan Nica. Marin, care a obţinut doar 49 de voturi, i-a criticat, în discursul de candidatură, pe Nica şi alţi lideri PSD, cerându-le să facă un pas în spate. Dan Nica a câştigat şefia PSD Galaţi cu 334 de voturi.

Politică



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite